Jump to content

Omiljeni heroji?


Coyote

Recommended Posts

10 hours ago, Lucky said:

Sad kad razmišljam, Zenyatta mi je dosta neobičan heroj, gde ti vidiš svrhu? Nešto mi je nit' tamo nit' ovamo ... nemam pojma.

Mislim da će se situacija sa Bastionom srediti kada igrači postanu malo iskusniji - sad na početku kad je većina topovsko meso, Bastion može da im radi šta god hoće.

Pa ja na to gledam ovako. Ima prilicno dobar m1 spam, m2 moze da usere nekog ko ne pazi ako ga navatas. Healing mu je ok.. a posebno je motjan "E" orb koji dozvoljava timu da sprzi nekog brzo.. posebno tenkove. Mozda i najjaca stvar je ulti... moze da anulira neke ultije poput reapera, soldier76, genjija itd. Slaba strana mu je mobility i tu moze da umre ako te niko ne shtiti.

Generalno igram u premadeu s drugarima.. i gledam da imam simetru da mi da shtit.. ili torbjorna da mi da armor. 

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

to sve stoji, ali te ultije može da anulira i ice wall od mei po znantno nižoj "ceni" da tako kažemo. "E" je vrh ability, nesporno ... samo šta ga znam, taj charge je toliko spor da nemam pojma kako nekoga na'vataš sa njim, baš bih morao da pogledam neki dobar gameplay sa zenyattom. 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Lucky said:

Simpatican je skroz.

Ja probao da skapiram sta je fora sa Divom, nisam uspeo, meni taj heroj ne znam cemu sluzi. Vodi se kao tenk, deluje da je tanji od papira.

Ima "spell" da blokira sve frontal projektile, kad joj uniste robota, spawnuje novog i tako, pritom robot ima tonu hp-a ;)

Link to comment
Share on other sites

treba koristiti shift koji ima cooldown 5 sekundi, sto cesce, bilo da je za ofanzivu ili bezanje. npr dodjes im sa ledja da smaras supportove, napravis pometnju malo i onda shift nazad ako zagusti. popnes se kod snajpera ili hanza na nepristupacno mesto.. ako uniste robota, vrlo brzo ce da ima novog. 

 

ne znam, mozda istrosis sve cd-ove i ostanes samo sa robotom na njihov tim. u tom slucaju je kesa :) ja sam isto u pocetku imao utisak da je od papira, ali sam skapirao da nije klasican tenk (kao reinhard), da prima dmg sve vreme, vec sluzi i da smara protivnike koji su daleko iza, nepristupacni za tvoju ekipu. 

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

Link to comment
Share on other sites

Moguće ... meni tu Trejserka igra znatno veću ulogu, iako je tek ona papirna, makar može da beži i baš onako žešće smara :))

Ali da, ima poente to sa letenjem kao upadneš, smaraš, pa odeš ... probaću malo neki naredni put da vidim kako ide.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Bang said:

Meni je Reinhardt postao omiljeni heroj.Inace nisam nov ovde na forumu,samo ne pisem,uclanjen sam oodavno preko 10 godina ima kada sam krenuo i wow da igram od samog njegovog pocetka...

Pozdrav za ekipu rur-a...

poz i za tebe!

Reinhardt je gotivan jer je pravi tenk, znaš čemu služi i zbog čega ga uzimaš :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...