Jump to content

Diskvalifikacija sa prve srpske lige


Recommended Posts

3 minutes ago, Debeli said:

ја просто не могу да одолим...

већ скоро 15 година не играм Каунтер, а на овај део форума готово никад не залазим. бије вас (каунтераше) овде глас да сте безумни ретарди ("врати се на кантер форум, ретарде!"), међутим, овде сам видео изузетан труд да се објасните, писали сте смислене и дугачке постове, и кад сте се пљували то сте радили коректно и са жељом да дођете до задовољавајућег решења.

пажљиво сам ишчитао целу дискусију због толиког вашег ангажовања и конструктивности, натерао сам себе да вам дам предлог да превазиђете овај сукоб, јер мислим да нисте заслужили да се свађате, вређате и мрзите, да стварате злу крв.

схватио сам да су организатори релативно океј момци, да раде важну ствар за српску е-спорт сцену, да се труде и да нису злонамерни сами по себи. 

схватио сам и да бановани играч (Антачд) није кретен и болесник и да је банован због вербалног деликта и слободног судијског уверења.

позивам организаторе, да у име чојства и свести да моћ носи и одговорност за њену употребу, одбанују дечка да може да се игра и да ужива у ономе што му причињава задовољство. не смеју се изгубити живци кад се има моћ и не смеју лична осећања да буду одредница при употреби моћи.

позивам оштећени тим и банованог играча да, потом, јавно и свуда објаве да је проблем решен, да је у питању неспоразум и да ћете сви на даље бити велика срећна породица, да се захвале организаторима на разумевању и труду који улажу у српски е-спорт.

мени је ово једино логично решење, да се не крвите због глупости, да не падају тешке речи, јер ћете се и убудуће виђати и сарађивати, а прављење подела никад ником није ништа добро донело. превазиђите свој проблем као зрели људи, на опште задовољство.

извините због оваквог мог упада, али сам осећао потребу да вас подржим у проналаску решења за овај проблем.

поздрав свима.

Kada covek sa 10 godina iskustva na RUR-u kaze nesto pozitivno za CS podforum to mora da se isprati sa paznjom i zahvali na tome :)

Ovakvi postovi su retkost od prvog dana :D

Link to comment
Share on other sites

Razer Arena je ta koja je zabranjivala svima van Srbije da igraju, oni bi vrlo rado dozvolili da su mogli ali je bilo nemoguce, da se otvorila Nemacka, Francuska ili Danska za nase ljude u inostranstvu mogao je bilo ko iz pomenutih zemalja da se prijavi. Radio sam na Areni par turnira i da ima nedostatke - ima, ali i momci iz Razera rade na tome da je unaprede i verujte da ce biti vrhunska platforma uskoro. Nisam siguran sta bi se desilo da si prilikom registrovanja na Arenu palio VPN, do sada nisam to probao, ali u ovom slucaju nisi mogao da igras jer je quali kao takav ogranicen samo na IP adrese iz Srbije. (Serbia only ne znaci samo Srbi vec samo srpske IP adrese - ne moze platforma da zna da li iza adrese iz Bg-a sedi Hans ili iza adrese iz Klagenfurta sedi Alex1g)

Za sva ostala pitanja tu je Mastercard posto ja nisam u toku, ovo gore znam iz nekog predjasnjeg iskustva. :)

 

 

Edited by iAN
  • Upvote (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

 

  • Upvote (+1) 1

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...