Jump to content

StarCraft 2 PvP turnir – Civil War


Recommended Posts

Civil War sc2

BaseTrade produkcija u saradnji sa kompanijom Jord organizuje izuzetno zanimljiv i nesvakidašnji StarCraft 2 turnir sledeće nedelje. U pitanju je “Protoss only” događaj, gde će šestoro poznatih Protoss igrača biti podeljeni u dva tima – Tal’darim i Templar, i igraće na mapama koje ili imaju Protoss tematiku (Star Station, Prion Terraces, Habitation Station), ili će biti specijalno skinove za ovu priluku tako da budu tematski vezane za Protosse (mape Orbital Shipyard, Dusk Towers i Ruins of Seras). Centralna mapa će biti Rak’shir (drevna Tal’darim arena za 1na1 duele), koja je napravljena ranije za potrebe GSL 2016.

Sve ove mape će biti podeljene kao heksagoni na tabli u društvenoj igri i oba tima će se boriti na njoj. Pobednik je onaj tim koji bude osvojio protivnički “glavni grad” ili u bilo kom trenutku kontroliše više od 12 polja(od ukupno 17). Igrač u svom potezu ima pravo na jedno pomeranje i jednu akciju, gde akcija predstavlja osvajanje nepopunjenog polja, napad na polje koje kontroliše protivnički igrač ili povratak u glavni grad. Kada se napadne polje sa protivničkim igračem, startuje se bo3 duel, a ukoliko je u pitanju glavni grad ili Rak’shir, igraju se bo5 dueli.

Mape su na tabli postavljene fiksno ( kako to izgleda možete videti u klipu na kraju teksta), a mape koje predstavljaju glavne gradove će birati sami igrači svakog dana trajanja turnira. Tim Tal’darim su igrači Harstem, puCK i ShoWTimE, dok će Templare predstavljati PtitDrogo, Lilbow i Neeb.

Nagradni fond je početnih 1000 dolara plus procenat od prodatih satova u narednih nedelju dana, kao i za vreme trajanja turnira. Ukoliko se pitate koji su satovi u pitanju, pomenuta kompanija Jord, koja sponzoriše događaj, je proizvođač satova i na svom sajtu imaju akciju sa 20$ popusta za sve koji žele da podrže ovaj turnir, a preko svega toga, 15% od zarada u ovoj akciji će ići u nagradni fond turnira. Trenutno je prikupljeno oko 1300 dolara, a akciju možete videti ovde – klik na link.

Sam turnir startuje 24. maja i možete ga pratiti na kanalu www.twitch.tv/basetradetv

Kratko pojašnjenje pravila o kojima smo pisali, kao i izgled table, možete videti u klipu ispod:

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...