Jump to content

KlanRUR Rocket League turnir (16.04.2016.)


Recommended Posts

RL TURNIR
 

Turnir će se održati 16. aprila sa početkom u 15h u prostorijama KlanRUR redakcije u Vele Nigrinove 2 u Beogradu (dođite barem 15ak do 30 minuta ranije kako biste se smestili i potvrdili prijavu na licu mesta). Kao što je uvek bilo pravilo kod naših turnira, učešće je potpuno besplatno.

Turnir je zvanično podržan od strane Psyonix i najbolje igrače očekuju kodovi za pakete automobila za Rocket League – Revenge of The Battle cars, Back to the future i Batmobile. Kako se bude bližio dan turnira otkrivaćemo i ostale nagrade tako da pratite ovu stranu.

Format turnira će biti 2-na-2 (svaki tim igra na jednoj mašini u split-screenu), sa best of 3 mečevima. Dozvoljeno je igranje svih mapa iz Competitive rotacije, s tim što tim koji izgubi ima pravo da bira sledeći stadion. Od broja ekipa koje se budu pojavile na dan turnira biće dogovoreno da li će biti single ili double eliminacije, ali ćemo se potruditi da svi imaju priliku da igraju više puta.

Igraće se PC verzija i obezbedićemo žičane kontrolere kao i same igre, ali naravno možete doneti i svoje dokle god su kompatibilni sa igrom. Molimo samo da ako donosite bežične kontrolere da ponesete i odgovarajuće kablove za povezivanje na USB. Naravno, igrači mogu da se između sebe dogovore o rešavanju svih nesuglasica i nadamo se fer i prijateljskoj atmosferi.

Ceo turnir ćete moći da pratite uživo na našem Twitch kanalu, a na našem Youtube kanalu će naknadno biti dostupni snimci sa turnira.

Prijavljivanje za turnir možete obaviti putem ovog formulara: http://goo.gl/forms/ATqLUUUj4L

Edited by 3LANCER

la estrella de la muerte

Link to comment
Share on other sites

Okej, uopšte mi nije padalo na pamet da se RL igra i tako pošto sam navikao na gamepad xD

Koliki je problem ako bi bilo gamepad exclusive? Nemamo baš prostora za 4 PC-a + dodatni na kome će biti spectator sa velikim ekranom za gledaoce.

la estrella de la muerte

Link to comment
Share on other sites

Ovako - k+m bi bilo moguće samo ako jedan iz tima igra tako a drugi na gamepadu pošto su timovi postavljeni u split-screen. Mi bismo voleli da imamo 4 kompa da svako igra odvojeno i kako hoće, ali prostor nam ne dozvoljava. A i turniri u RL se obično (uvek) igraju na kontrolerima... :)

Na kraju krajeva - prvi je turnir, dođite da se zezamo i igramo. Zar je bitno da li se igra na gamepadu, tastaturi ili trotinetu? :)

la estrella de la muerte

Link to comment
Share on other sites

Posle dosta testiranja - moraćemo ipak da idemo sa gamepadima. Tastatura se uvek vidi kao player1, a tako se povezuje i prvi gamepad.

Mi imamo obezbeđene Dualshock 4 i Xbox One kontrolere, svi će biti povezani kablovima tako da nemate brige oko pucanja ingame ili daleko bilo praznih baterija. Naravno, ko želi može da ponese i svoj gamepad, dokle god nije potreban neki poseban softver da bi ga igra prepoznavala.

Još jednom da ponovim - turnir počinje u 15h, dođite bar 15ak minuta ranije kako biste se smestili, prijavili i upoznali sa ekipom :)

Vidimo se sutra!

la estrella de la muerte

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...