Jump to content

Има ли неко искуства са фирмом LeadGenius


Recommended Posts

Pozdrav ljudi, ima li neko iskustva sa firmom LeadGenius bio sam se prijavio za neki online posao kao Researcher i sutra treba da imam intervju pa me zanima da li je neko radi vec s njima i ima li nekakvih saveta i informacija, navodno ako je sudeci po linkedinu puno Srba se bavi ovim poslom u toj firmi...hvala za info :)

Link to comment
Share on other sites

Ради мој другар годину и по дана, напредовао је двапут за то време и сад има плату око $700. Раде и две другарице из основне, које нису сам врх интелигенције, тако да посао, осим што је психички напоран, вероватно није тежак.

А моје лично искуство - први онај асесмент ми је прошао одмах, у року од пар сати су ми дали да закажем интервју. Били су пребукирани, па сам на интервју чекао месец и по дана. Онда сам и ту покидао, добио обавештење да сам запослен од 16. марта, добио формулар у коме бирам смену у којој ћу да радим и слободне дане. И требало је за пар дана да добијем уговор и НДА да потпишем. Пар дана иза су ми само јавили као "Е, УСТВАРИ НИСТЕ ПРОШЛИ", ја писао овој жени из ХРа, с којом сам комуницирао као да ли је грешка у питању, она као "није, можете да аплицирате поново за три месеца". Ја као "втф, шта се десило, јесам нешту урадио погрешно?!" И дан данас нисам добио конкретан одговор, али, наравно, јако им је драго за моје интересовање и за три месеца ће бити више него срећни да поново процесуирају моју апликацију.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.
Link to comment
Share on other sites

Мени је заправо било нешто доста слично. Прво сам се пријавио и после једно месец дана ми јаве као супер прошао си али замрзнутно нам је запошљавање до фебруара па ћемо ти онда тада јавити шта се дешава (то је било типа пре 6 месеци) и сад пре неки дан ми стигне мејл као закажи онлине интервју...ја заборавио да сам се уопште био пријавио....тако да им је организација очигледно на нивоу :/.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...