Jump to content

$20,000 Razer Rising Stars European League - Qualifiers


iAN

Recommended Posts

Pozdrav svima, E-Frag.net u saradnji sa Razer Arenom organizuje 4 lige za 4 kontinenta i ukupnim nagradnim fondom $64,600. Evropska liga će imati 16 timova od kojih je 8 pozvanih (E-Frag.net, CSGOLounge, ALTERNATE aTTaX, LDLC White, DenDD, Orgless, CPH Wolves, TBA) dok će preostalih 8 ekipa obezbediti učešće kroz kvalifikacije.

4 kvalifikaciona turnira su zakazana za 29. februar, 2. mart, 7. mart i 9. mart. Svaki quali se igra single-elimination best-of-1, možete da prijavite svoju ekipu za sva 4 qualifiera ukoliko želite. Finalisti svakog qualifiera će obezbediti učešće na Razer Rising Stars European League.

U Qualifierima mape su predodređene što znači da nema banovanja, sva 4 qualifiera igraju se na Razer Areni gde je potrebno da se registrujete, napravite tim i vaši saigrači nakon registracije da uđu u Vaš tim. Nakon toga možete da prijavite svoju ekipu

QUALIFIER 1 - 29.2.
QUALIFIER 2 - 2.3.
QUALIFIER 3 - 7.3.
QUALIFIER 4 - 9.3.

Linkovi iznad vode ka svakom qualifieru gde imate i ruleset u kom je detaljno objašnjeno korišćenje platforme Razer Arena kako ne bi bilo problema tokom samih mečeva. Svaki Qualifier je limitiran na 256 ekipa što znači da očekujemo preko 1000 timova iz cele Evrope u borbi za preostalih 8 slotova.

Što se tiče same lige, 16 timova učestvuje i igra se best of 2 format, svaka ekipa igra 15 kola po principu svako sa svakim. Nagradni fond je sledeći:

1. $10,000
2. $5,000
3. $3,000
4. $2,000

+ svaka ekipa koja odigra svih 15 BO2 mečeva dobija $500 i Top 8 ekipa se direktno kvalifikuju za Sezonu 2 o kojoj će biti više informacija uskoro.

PRIJAVITE SE!

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...