Jump to content

CS:GO Lan Turnir SeloCrew vol.1


-HogaR-

Recommended Posts

Sva desavanja,rezultati,satnice,grupe ,bice ispraceno na cs-go.rs sajtu.

GRUPE : http://cs-go.rs/selocrew-grupe/

SATNICE :http://cs-go.rs/selocrew-raspored-meceva/

PRAVILA : http://cs-go.rs/selocrew-informacije/#kvalifikacije-pravila

SPISAK EKIPA : http://cs-go.rs/selocrem-spisak-ekipa/

Srecno u subotu i nedelju.

Edited by -HogaR-

Pain is temporary, Glory is forever...KBP

Link to comment
Share on other sites

GRUPE A i B SUTRA -> http://cs-go.rs/selocrew-kvalifikacije-playoff-grupe/

Grupa A pocinje u 11h ( TADA VEC POCINJE MECH ) , sto znaci da vec treba da zavrsite banovanje mapa ( do 10:45 )  i da budete na serveru u 10:50. Kasnjenje se nece tolerisati. Ustanite ranije,podesite kompjuter,internet,jedite,zavrsite u wc-u ili sta vec vam oduzima vreme. Ako neko ne moze da igra iz nekog razloga , imate pravo na JEDNU ZAMENU,sve dok god taj igrac ne igra vec u nekoj ekipi na ONLINE TURNIRU.

Svi mecevi ( KAO I DANAS ) ce pocinjati jedan za drugim,sto znaci da IMATE OBAVEZU DA BUDETE SPREMNI ZA POCETAK MECA , MINIMUM POLA SATA PRE VREMENA KOJE STOJI ZAPISANO NA SAJTU! ( pr. Ako pise da pocinjete mech u 15h,morate da budete spremni u 14:30 da krenete live,sva petorica,inace ce se gledati na to kao da kasnite i izgubicete mapu. )

SATNICE SVIH MECEVA IZ GRUPA -> http://cs-go.rs/selocrew-kvalifikacije-playoff-stanice/

SATNICE ZA 1/4 FINALE best-of-3 ( Mec za prolazak na Lan ) -> http://cs-go.rs/selocrew-kvalifikacije-14/

Isto pravilo vazi za bo3 meceve u 1/4 finalu,posto se igraju 2 istovremeno,da ekipe koje cekaju da se zavrse prva 2 1/4 finala,budu spremni NAJKASNIJE U 19h da pocnu svoje meceve 1/4 finala. Kasnjenje ce rezultatirati gubitkom prve mape.

Sve informacije imate na sajtu cs-go.rs , imate opciju padajuceg menija Selo Crew By KGB-HOSTING gde cete naci sve ovo preglednije.

Dodajte oba admina na steam , BiBi -> steamcommunity.com/id/bibisrb  i Exploited -> steamcommunity.com/id/trokiexp

Kako ja necu biti prisutan za prve grupe , oni ce resavati sva vasa pitanja , oko banovanja mapa, i ostalih adminskih stvari.

Posto izgleda da nisam objasnio u pravilima na sajtu,a mislio sam da se to podrazumeva , da objasnim sada :
Kao i u Ligi shampiona,kao i svuda do sada na nasim prostorima makar , ako se u grupi od 4 ekipe, desi da 1,2,3 ekipa dobiju se medjusobno,a sve 3 ekipe dobiju cetvru ekipu koja ima skor 0-3,a ostale po 2-1,ne gleda se RUNDA RAZLIKA
tih meceva protiv te cetvrtoplasirane ekipe,nego medjusobna runda razika te 3 ekipe ( Formira se trougao ).
 

Srecno sutra :-)

Pain is temporary, Glory is forever...KBP

Link to comment
Share on other sites

Rezultati 1/4 finala -> http://cs-go.rs/selocrew-kvalifikacije-14/

Na Lanu 10. aprila u igraonici SeloCrew , ucestvovace sledece ekipe :
iNation , CS-GO.rs , eu4ia , Armada , EZPZ_LS , CSGO.ONE 

Ekipe koje su pozvane ( CS-GO.rs i iNation ) su duzne da najkasnije do 5. aprila uplate punu sumu od 5000 dinara za ucesce na turniru , 

dok ekipe koje su putem online turnira obezbedile ucesce,do istog datuma , 5. aprila ,moraju da doplate sumu od 2500 dinara za ucesce na lanu.

U slucaju da neka ekipa od kvalifikovanih odustane , ili ne uplati novac do datog datuma,neka od preostalih ekipa koje su stigle do 1/4 finala ce upasti na njeno mesto. ZIRO RACUN ostaje isti,i nalazi se u prvom postu. 

Svaka ekipa je duzna da uplati svoj deo u jednoj uplatnici,i posalje skeniranu uplatnicu na mail koji se isto nalazi u prvom postu.
Nema donosenja na ruke,na dan turnira, ili slicno.
 

Ovaj online turnir je bio oranizovan iz vise razloga. Jedan od njih je taj da se sakupi veci nagradni fond za lan turnir,kako bi igraci bili motivisaniji.Posto kao sto znate,ovaj turnri ja organizujem da dignem cs scenu,da se igra kanter,a sve to radim bez ikakvih sponzora,tako da sve sto se uplati,ide u nagradni fond,i za igraonicu.  Drugi razlog je taj , da se napravi selekcija ekipa,da ekipe koje su zeljne vezbanja , mogu da se kvalifikuju za lan,i da mozda dobiju neke ekipe koje su jace po imenima samih igraca koje je cine,i da uz pomoc vezbanja i timske igre postignu zeljeni rezultat. Kao sto se i dogodilo,bilo je vise iznenadjenja na turniru,da ne nabrajam. Takodje sami mecevi na lanu ce biti mnogo neizvesniji,jer sve ekipe koje su se kvalifikovale,trenutno cine najbolje sa nase scene ( kakva god da je ).

Treci razlog je taj ,da i ekipe koje se nisu kvalifikovale,igraju online turnir,i nastojao sam  ,da bude sto vise meceva,da svako oseti taj takmicarski duh,pa da i sledeci put kad bude turnir , ljudi zapravo i vezbaju i za online kvalifikacije,pa onda potom i za lan. Iduci put ce biti bolje i vece nadam se. Turnir nije kasnio,osim poslednjeg 1/4 finala,jer su armada i onlinehitoni,odigrali 2 guste mape,i trecu produzetak.

Za lan sam vec objasnio u prvom postu,kakav ce princip biti sa grupama i ukrstanjima. 

Grupe ce biti objavljene kad budu zavrsene uplate za lan ,znaci max 3-4 dana pred sam turnir.

NA TURNIRU JE ZABRANJENO KORISTITI JUMP-THROW SKRIPTU ili bilo kakvu drugu vrstu skripe ( bhop ili slicno ) , i bice proveravani CFG fajlovi ( konfizi ) i pre meca, i posle meca, i u toku meca ako bude potrebno,kao i sama konzola , da se proveri dal je kucano manuelno. Svako ko bude koristio,bez ikakvog razgovora,kaznjen je gubitkom tog meca automatski. 
 

Pain is temporary, Glory is forever...KBP

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...