Jump to content

Kripparrian kao novo “lice” Heartharene?


kruko

Recommended Posts

Kao što verovatno znate, u popularnom sajtu Heartharena, koji predstavlja najpoznatiji vodič za igranje Hearthstone arena, je pre nekih mesec dana došlo do trajnog nesporazuma i razlaza između programera (i vlasnika) sa jedne strane, i sa druge strane Adwctae i Meprsa koji su radili na tier listi i algoritmu, a ujedno bili i “lica” Heartharene. Adwcta i Merps su tako otišli iz projekta koji je i bio najprepoznatljiviji po njima, i u osnovni ne bi mogao da fukncioniše bez njih. Karte iz najnovije Hearthstone avanture LoE su na brzinu dobile neke svoje vrednosti kao bi sajt nastavio da funkcioniše, ali je jasno da na duge staze to ne može da funkcioniše bez saradnje sa nekim novim “infinitive” arena igračima, koji bi ozbiljno radili na tier listi i algoritmu za satavljanje deckova. I sam vlasnik Heartharene je najavio da će angažovati novog/nove vrhunske arena igrače da nastave da rade na projektu.

Nekih mesec dana je prošlo, i jutros je na instagram profilu Krippa osvanula zanimlja slika gde on kaže da “testira face” za projekat iznenađenja. Te face poprilično puno asociraju na sličice faca (možete videti primer ispod) koje Merps i Adwacta prave prilikom drafta preko Heartharene (a koje su sada zamenjene likovima iz League of Explorers), tako da su mnogi odmah posumnjali da će ni manje ni više nego Kripparrian da bude nove lice Heartharene.

Ukoliko se ova pretpostavka ispostavi kao tačna, postavlja se pitanje koja će biti njegova uloga? Da li će jednostavno biti samo zaštitno lice Heartharene, što je logičan korak vlasnika Heartharene, usled ogromne popularnosti Krippa u Hearthstone zajednici, ali će zapravo Kripp uzeti da radi na pravljenju tier liste i algoritmu za draft, kao što su Merps i Adwcta radili? Sve je ovo u domentu nagađanja, pa nam ostaje samo da sačekamo da Kripp otkrije svoj tajni projekat. Valja pomenuti i to su Kripp i Adwcta u odličnim odnosima, a da je pomenuti razlaz Adwctae i Heartharene bio poprilično buran, pa bi nekom sve to možda delovalo kao “nož u leđa”? Ah, ta Hearthstone drama…

 

Edited by SavKe

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Vlasnik Heartharene verovatno mora da mu ponudi prepare da bi ovo prihvatio, Kripp je jedan od najpoznatijih gaming persona generalno, ne samo u Hearthstoneu. Mada ove face stvarno liče na one što su pravili Merps i Adwcta kad se draftuje arena preko Heartharene.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Svakom ozbiljnijem (citaj starijem). Jos im covek ponudio 30% od profita i njima je to bilo malo. Ni manje ni vise nego vlasnistvo ej. Sprdaju se sada ljudi sa njima i kanal im ne prelazi 3k gledalaca. Dobili sto su i zasluzili.

"Programer" ko god da je ispao maksimalno korektan. 3 razlicite varijante im nudio, sve osim, naravno, vlasnistva. Sve su glat odbili, otisli da ga pljuju, srceparajucim (Vucic style) recnikom. Dovoljno je samo ovo: 

"I remember reading Marx back in college, about how the laborers work to create the very products which would reduce his value, consuming himself eventually, while the capitalist takes all of the profit." 

Ma mrs bre.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...