Jump to content

Ben Brode najavio mogućnost kupovine starih mesečnih pozadina karata


kruko

Recommended Posts

Kao što verovatno znate, najveći broj Hearthstone pozadina za karte dolazi kao nagrada na kraju svakog meseca ranked sezone, ukoliko ste prešli rank 20 tog meseca, što praktično znači da je nagrada za samo učešće u ranked sezoni tog meseca. Hearthstone je zvanično izašao marta 2014. godine, tako da sada postoji 19 pozadina koje smo dobili na ovaj način.

Iako su poprilično lake za nabavljanje, njihova kolekcionarska vrednost dolazi sa činjenicom da se one mogu nabaviti samo u tom mesecu kada su se pojavile. Pa tako, ako ste krenuli da igrate Hearthstone recimo u februaru ove godine, sve mesečne pozadine pre toga su vam trajno nedostupne. Ili se tako bar činilo do skora, sve dok Ben Brode na svom Twitteru nije odgovorio na pitanje jednog fana koje se žalio što ne može da ima stare cardbackove. Brode je tu pomenuo da u timu razmišljaju da omoguće prodaju starih cardbackova, ali da još uvek razmišljaju o pravom načinu da to implementiraju. Sa jedne strane ovo je odmah obradovalo gomilu “novih” igrača i igrača koji su kasnije krenuli da igraju igru, ali je i naljutilo veterane igre koji su tu od početka, jer ako mesečne karte dobiju mogućnost da se kupuju, onda one praktično gube svaki smisao kao nešto čime možete da se pohvalite da ste u “od početka”. Brode je ubrzo odgovorio i na ove “brige”, rekavši da to svakako neće uvesti bez da nađu odgovarajući način da zadovolje i stare i nove igrače.

Poprilično kontroverzna tema za igrače koji cene svoje kolekcije, sa jedne strane novi igrači-kolekcionari bi verovatno odrešili kesu da bi se dokopali starih mesečnih pozadina i Blizzard tu svakako vidi profit, ali bi sa druge strane tako obesmislili poentu mesečnih pozadina karata i uvredili svoje verne igrače i veterane Hearthstonea. U svakom slučaju, Brode je rekao da je ovo veoma nisko na lisi prioriteta i da je još uvek samo nešto “o čemu razmišljaju i diskutuju”.

 

The post Ben Brode najavio mogućnost kupovine starih mesečnih pozadina karata appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...