Jump to content

HotS: Na PTR serveru nova mapa i druge izmene


Longleyy

Recommended Posts

Towers of Doom, najnovija mapa za Heroes of the Storm, najavljena tokom BlizzCona, može se odigrati na PTR (test) serverima. Za razliku od svake druge mape u igri, glavna građevina oba tima ne može se uništiti direktnim udarcima protivničkih heroja ili pomagača. Nasuprot tome, heroji moraju aktivirati oltare koji će se pojaviti na mapi u određenim trenucima na nasumično odabranim lokacijama. Njihovim aktiviranjem vaši tornjevi pucaće na protivničku bazu. U slučaju da uništite protivničke tornjeve oni će postati vaši, tako da ćete imati veću udarnu snagu na protivnički tim.

Towers of Doom neće biti aktivan na “live” serverima nakon što se završi PTR testiranje, već će još neko vreme biti u test fazi. Na PTRu ovu mapu možete igrati do 24. novembra.

Pored toga, došlo je do promena u dizajnu korisničkog interfejsa. Minimapa sada prikazuje ikonicu kada heroj koristi Hearthstone, dok se skor lista unapredila po tome što deli “takedowns” na “kills” and “assists” odnosno na udarce koji su doveli do ubijanja protivnika ili na asistenciju, što znači da ste bili blizu protivničkog ubijenog heroja.

Među zanimljivim promenama na herojima Falstad je dobio novi talenat na prvom nivou – Gathering Storm, koji pojačava snagu udarca za 1 svaki put kada Hammerang pogodi protivničkog heroja.

Ostale promene pogledajte ovde.

The post HotS: Na PTR serveru nova mapa i druge izmene appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Pročitajte kompletan članak na RURu![/url]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...