Jump to content

HotS: Lt.Morales na PTR serveru


Longleyy

Recommended Posts

Blizzard je pustio novu verziju Heroes of the Storm na svojim Public Test Realm serverima i u njima se nalazi dugo čekani heroj iz support klase – Lt.Morales, odnosno medic iz StarCrafta. Podsetimo, na PTR server se može nakačiti bilo ko, dovoljno je da u Battle.netu pod delom Heroes of the Storm u sekciji “Region/Account” izaberete “Public Test Realm”.

Morales, kako smo već javili, ima mogućnost da konstantno leči saborce ali i samu sebe, da postavlja štit na svoje članove tima ali i baca granate na protivnike. Kao Heroic mogućnosti može da na drugi deo mape prebaci kompletan svoj tim ili da pak ubrza člana tima 75% u brzini napadanja i 25% u kretanju.

Pored toga, igra je doživela veliki broj drugih unapređenja – sa grafičke strane efekti magija heroja, izgledi likova i glavnog menija su promenjeni, a unapređen je i izgled građevina. Sada igrači posle meča mogu da odgovore na po jedno pitanje o kvalitetu igračkog iskustva, a vlasnici 32bitnih operativnih sistema više neće moći da biraju nivo detalja preko “medium”.

Konačno, skoro svi heroji dobili su određene promene u skladu sa već najavljenim izmenama (da, Zeratul će biti oslabljen) ali su uključene i neke druge promene. Primera radi, ulti “Shadowstalk” od Tyrande više ne otkriva protivničke igrače ali zato leči sve saborce dok su pod uticajem shadowstalka a potom im daje veliki heal kada Shadowstalk prođe. Kompletnu listu svih promena pogledajte ovde.

 

The post HotS: Lt.Morales na PTR serveru appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Pročitajte kompletan članak na RURu![/url]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...