Jump to content

RUR live @ European Road to BlizzCon – Prague 03-04.10.


kruko

Recommended Posts

European Road to BlizzCon će se ovog vikenda održati u Pragu u O2 areni i ujedno će biti centar eSports zbivanja na starom kontinentu jer će dovesti od odluke koji timovi i pojedinci će otići na veliko finale na BlizzCon u Americi, u novembru. Takmičiće se na Euro Road to BlizzConu najbolji evropski igrači i timovi u Heroes of the Storm, World of Warcraft i Hearthstone, dok će biti odigrani i egizibcioni StarCraft 2 mečevi (u kojima će biti prezentovane nove jedinice iz Legacy of the Void) a zainteresovani će moći da isprobaju i Overwatch na čak 120 računara.

Najzanimljivije od svega? Mi ćemo biti tamo! Po prvi put izveštavamo uživo sa Road to BlizzCon događaja i to već od sutra, kada ćemo se naći u Pragu. Navikli ste na standardni set izveštaja, vesti, fotografija i svega drugoga, a tako će biti i ovoga puta.

Hearthstone: Za nagradni fond od 25.000 dolara (prvo mesto osvaja 10.000) boriće se 8 najboljih evropskih igrača i to Gera89, Hoej, Lifecoach, Maverick, Neirea, Ostkaka, Pavel i ThijsNL. Više o Hearthstone tematici možete pratiti u izveštajima kolege Savovskog. Najbolja četiri igrača odlaze na veliko finale koje će biti održano tokom BlizzCona.

World of Warcraft: Evropsko finale ima nagradni fond od čak 100.000 dolara, gde prvoplasirani dobiaj 50.000 dolara. Kao što smo već pisali, kvalifikovani timovi su Bleached Bones, Reawakened 1, Reawakened 2, Solari Gaming, Solari Gaming Black, Solari Gaming Blue, Solari Gaming Red i Three Languages One Team. Tri najbolja tima sa ovog finale odlaze na BlizzCon.

Heroes of the Storm: Konačno, što se tiče HotS, nagradni fond je 125.000 dolara, i na njemu učestvuju ekipe Bob Question Mark, Fnatic, Gamers2, Team Liquid, Natus Vincere, Pirates in Pyjamas, Roccat i Virtus Pro. Dva najbolja tima odlaze na HotS BlizzCon finale.

Što se tiče rasporeda, u petak se igraju uvodni mečevi zatvoreni za javnost a u subotu od 12h kreću prvi mečevi i eliminicije u svim grupama i završavaju se oko 23h. StarCraft 2 show match je u subotu od 18h. Nedelja je rezervisana za finalne mečeve i to World of Warcraft finale u 12h (ceremonija proglašenja pobednika je u 13:30h) potom Hearthstone finale u 14:30h sa ceremonijom u 15:30h, a u 16:00h kreće Heroes of the Storm finale sa ceremonijom proglašenja u 19:30h.

Pored ovih sadržaja biće organizovani već pomenuti Overwatch na 120 računara, cosplay takmičenje i još mnogo drugog dodatnog sadržaja na koji smo navikli od Blizzarda. Toliko od nas za sada, očekujte još informacija tokom dana a već od sutra smo LIVE!

The post RUR live @ European Road to BlizzCon – Prague 03-04.10. appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...