Jump to content

HotS: Stigao Rexxar, otišao Eternal Conflict


Longleyy

Recommended Posts

Heroes of the Storm je obogaćen novim herojem – Rexxarom, koji je najavljen još tokom GamesCom sajma. U pitanju je warrior klasa a Rexxarova glavna uzdanica je medved Miša, njegov verni pratilac. Za razliku od Dota 2 u kojoj Lone Druidov medved može da se samostalno kontroliše, Miša ima sopstveni um, izuzev što ga/je možete poslati u napad ili pozvati nazad do sebe. Ujedno, u slučaju da Miša umre, heroj ostaje živ. Pored toga, Rexxar ima razvijenu komunikaciju sa prirodom, pa mu moći mahom bivaju bazirane na “saradnji” sa drugim životinjama.

Pored Rexxara u igri je završen Eternal Conflict koji je baziran na Diablo univerzumu, što znači da se bonusi i besplatni likovi iz Diablo serijala više ne mogu osvojiti niti je moguće ubiti treasure goblina i osvojiti dodatno zlato. Čekamo naredni tematiski događaj koji će, po svemu sudeći, biti iz StarCraft sveta.

Konačno, igrači koji zloupotrebljavaju komunikaciju i više puta su prijavljeni od strane drugih igrača dobiće “silence” tako da neće moći da pišu na chatu 24 sata. Svaki naredni put kada budu prijavljeni to vreme će biti duplirano, bez limita koliko puta može biti duplirano. Još jedna velika promena je da je u Hero League sada glupisanje igrača ograničeno na grupe od dva ili na igrače koji samostalno traže meč.

The post HotS: Stigao Rexxar, otišao Eternal Conflict appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Pročitajte kompletan članak na RURu![/url]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...