Jump to content

WoWS: Wargaming prihvata krivicu za HumbleBundle rasprodaju


Recommended Posts

Wargaming se ovih dana nalazi u “nebranom grožđu” nakon skorašnje prodaje putem Humble Bundlea i promenjenog seta stvari koje igrači dobijaju. Naime, World of Warships dodaci ponuđeni su putem Humble Bundle i to premium brod (Murmansk), premium vreme u igri, zlato u igri, slobodna mesta za brodove i pristup zatvorenoj beti, i to sve kako za beta test tako i za period nakon toga. Međutim, u jednom trenutku Wargaming je promenio odluku i rekao da sva “dobra” u paketu mogu da se koriste samo tokom zatvorene bete ali ne i kada igra bude u punom izdanju. To je naravno razljutilo kupce koji su već pazarili komplet samo da bi im ostao nakon bete.

Wargaming se neko vreme branio ali na kraju ipak popustio i rekao da će igrači moći da zadrže Murmansk. Ipak, mnogi kupci i dalje nisu zadovoljni niti je Wargaming ispunio sve što je trebalo iz osnovne ponude na HumbleBundle. Wargaming se pak brani izjavama da nikada nisu imali ideju da brod i ostali dodaci “pređu” u punu verziju igre, iako je početna ponuda rekla da će to tako biti. Oni su navodno promenili sve u jednom trenutku ali nisu izmenili svoj blog post koji donosi info o ponudi, što je i dovelo do najvećeg broja problema.

Igrači su ovoga puta izvojevali malu pobedu protiv WGa, ali da li će dobiti i ovaj HumbleBundle rat, ostaje da se vidi kada puna verzija igre ugleda svetlost dana.

The post WoWS: Wargaming prihvata krivicu za HumbleBundle rasprodaju appeared first on KlanRUR.



Pročitajte na sajtu

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...