Jump to content

Copehangen Wolves u velikim problemima


rur_bot

Recommended Posts

Sećate se sigurno da smo početkom juna pisali o suspenzijama za LoL komentatora i trenera Copenhagen Wolvesa zbog laganja, potencijalnog uticaja na druge igrače i timove i “rada iza leđa” Riotu? E pa, priča izgleda nije gotova. Taman što su se strasti malo stišale oko ove ekipe, dva igrača, Karim “Airwaks” Benghalia i Joey “Youngbuck” Steltenpool, napustili su tim.

Karim je napustio prvi i svi su pomislili da je njegova optužba za lošu atmosferu u timu zapravo neosnovana jer je već poznato da nije igrao najbolje i da je često bio “na klupi”, što bi rezultovalo njegovim nezadovoljstvom. Ipak, Joey mu se priključio nekoliko dana kasnije, navodeći slične razloge. Da stvar bude gora po Wolvese, pomenuti optuženi i suspendovani trener, Karl Krey, hakovan je, odnosno njegovi nalozi za email, twitter i druge društvene mreže, što je dovelo do curenja nekih veoma zanimljivih informacija.

Pre svega, Karl je dogovarao sa Jakob Lund Kristensenom, vlasnikom Copenhangen Wolvesa, kako bi mogli da zarade još novca od igrača a da igračima ograniče primanja kao i da naprave razliku u isplati između njih. Takođe, ispostavlja se da je Karl javno govorio igračima da će biti zamenjeni u jednom trenutku, što svakako nije nešto što igrači žele da čuju, ma koliko iskreno bilo, pa ne čudi što su dva člana tima koji su napustili CW naveli lošu atmosferu kao razlog odlaska.

Zanimljivo je i to da je Karl odlučio da se oglasi na Redditu ovim povodom, a to sve možete pročitati ovde, kao i videti sa kojim optužbama se slaže i prihvata a koje ne.

The post Copehangen Wolves u velikim problemima appeared first on KlanRUR.



Pročitajte na sajtu!
group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...