Jump to content

DayZ u problemima sa brojem igrača


Recommended Posts

Sudeći Steam Chartu koji vodi evidenciju o aktivnom broju igrača određene video igre, zombi pucačina DayZ nalazi se u velikim problemima. Igra ima tek polovinu aktivnih igrača koju je imala u aprilu, pre samo nešto više od mesec dana a to je sve ukupno tek trećina broja igrača na DayZ serverima pre godinu dana. Najveći broj DayZovaca dogodio se u decembru 2013 kada je igra ušla u Early Access fazu, i taj broj je bio nešto iznad 45.000. Prosečni broj igrača bio je 23.000.

U poslednjih 30 dana, najveći broj igrača je bio 12.400, dok je prosečan broj iznosio tek 6.100. Nimalo lepe vesti kako za Bohemiu tako i za sve one koji i dalje vole DayZ. Nadamo se da će DayZ razvojni tim što pre uneti velike promene u igru koje igrači očekuju, te da će se zvanično lansiranje dogoditi kada je i planirano, kako bi ovaj naslov i dalje imao šanse na tržištu.

The post DayZ u problemima sa brojem igrača appeared first on KlanRUR.



Pročitajte kompletan članak
  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 2

oGvh0q0.gif

Link to comment
Share on other sites

Pa ja možda ne znam najbolje, pošto ne igram, odgovoriće drugari koji su pikali, ali u suštini preveliki broj čitera, preveliko odlaganje i stalno pomeranje rokova, ne ubacuju ono što su obećali da će ubaciti i tako to.

Link to comment
Share on other sites

Mislim da je performans igre najveci problem, dosta je lose optimizovana. Onda idu bug-ovi kojih je cini ti se sve vise i vise svakim novi patchom. 

Njihov najveci problem je sto su uzeli engine iz Arma 2 i na njemu su pokusali da izgrade igru. Ali su uvideli da ne ide tako pa su poceli da doradjuju sam engine i da iz toga prave neki novi engine. To najvise vremena uzima i problema pravi..

Link to comment
Share on other sites

Fora je brate sto igra moze da se igra na privatnim serverima kojima je nekim slucajem ostao brutalno dobro rasporedjen loot, al takvih servera je jako malo i 30 igraca imaju 99%....
A sa onim komandama vram,ram, cpu cores etc....u set launchu moze da se "optimizuje" igra solidno, oni pricaju o ladi i ne znam kakvim puskama, a nisu sredili 100% cistu voznju kamionom al ja joj i dalje dajem veliku sansu i skoro svakodnevno odigram sat-dva vremena...ko hoce mogu mu proslediti IP servera ovog gde igram...

  • Downvote (-1) 1
Link to comment
Share on other sites

  • Lucky unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...