Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

1 hour ago, Praso said:

Juce otisao u mek drajv i cekao 6 kola, a iza mene videh jos toliko. Sve sto se zavrsava na "-burger" je opaka prevara vec decenijama. Kosta k'o krstena pljeskavica od 100g, a nema pola njene velicine, dodataka i ukusa. Al zeni se jeo pomfrit. Aj castih je sto je dobila, laknulo mi je.

Bonus, kasirka se napravila luda za kusur od jedne crvene. Niti "izvinite", niti pomisao da je pogresila.  Gledaj koliko ti dajem, droncino sa hendsfrijem i ogavnim "zelite li to u obroku" tikom.

Mek nije mesto gde ideš da jedeš nešto da bi nešto pojeo ili bio sit.

Mek je mesto nekog "tripa", dal' nostalgija, dal' kao "događaj" itd, pa zato ljudi idu ili prosto nemaš ništa drugo u tom trenutku na tom mestu. 

kako li je ova propustila hiljadarku da ti vrati je doduše drugo pitanje 🙂

 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Lucky said:

Mek nije mesto gde ideš da jedeš nešto da bi nešto pojeo ili bio sit.

Ni od 100g pljeske necu da budem sit i da mislim da sam nesto pojeo, ali je mnogo vise od "burgera"

18 minutes ago, Lucky said:

kako li je ova propustila hiljadarku da ti vrati je doduše drugo pitanje 🙂

Zato i radi u meku.

 

Sve najbolje i dogodine da smo u 2023.

 

  • Like +1 1
Link to comment
Share on other sites

Ovo je izgleda postala beogradska novogodišnja tradicija, svake godine po jedan 🙂

Quote

 

Београдски сплав "Фристајлер" скоро потонуо, гости евакуисани
Током дочека Нове године београдски сплав "Фристајлер" скоро је потонуо. Сплав је на време и безбедно евакуисан, сазнаје РТС у МУП-у.

Услед преоптерећености, како су рекли очевици, сплав је неколико минута иза поноћи почео да се пуни водом и тоне. Гости су у паници бежали са сплава.

 

Screenshot 2023-01-01 at 10.31.37.png

 

  • Like +1 1
Link to comment
Share on other sites

Najjače je što je ovo svake godine isto. Ovako nešto se desi, najave strožije kontrole i ništa nikad ne bude od toga, kad vlasnici splavova plate dovoljno kome treba 🙂

Quote

 

"Избегнута трагедија на Фристајлеру, најављене строже контроле квалитета и попуњености сплавова

То отвара питања сада када решавамо београдско приобаље, да и објекти који буду добили дозволу да се налазе на одређеном месту, да, пре него што крену у рад, видимо које су то службе које ће да провере квалитет тих понтона и да се јасно дефинише колико људи може да уђе у објекат. И да, без обзира на то да ли неко страда или не, одговорност буде на онима који прекрше", рекао је Александар Шапић."

 

 

 

a i ovo je vrh:

Quote

 

На репортера Марка Драгославића су, док је око 15.30 снимао сплав и приобаље Саве, који је после поноћи скоро потонуо, насрнуле две мушке особе одевене у црно, не дозвољавајући му да настави снимање, јавља Фонет.

"Један од њих ми је пришао питајући: 'Ко си ти, шта снимаш, ко ти је то одбрио, то је забрањено‘", препричао је Драгославић.

"Упркос томе, један од њих ми се унео у лице, ухватио шаком за врат и, стежући ме, одгурно", описао је Драгославић.

У 15.37 Драгославић је позвао полицију и сачекао патролу која је дошла после петнастак минута.

Двојица младића су у међувремену део шеталишта испред сплава оградили плаво-белом траком.

Полицајци су легитимисали и Драгославића и двојицу младића, које су упозорили да немају право да простор на шеталишту испред сплава ограђују траком коју су развукли.

Поручили су им да је то јавна површина и да за то овлашћења имају само полиција и инспекције.

Упркос упозорењу, они нису уконили траку.

"Све што се догађало гледало је петнаестак људи који су се окупили на шеталишту. Полицајци су били веома коректни, али су ми саветовали да се удаљим, што сам и урадио јер се више нисам осећао безбедно", нагласио је Драгославић.

 

likovi došli, ogradili, panduri došli i UPOZORILI IH, ovi NISU UKLONILI i nikom ništa :))

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, evgeniy said:

previse se zalite, super je sve i stalno postaje jos bolje!

Evo to kažu i vesti, znači istina je!

Quote

 

Много се градило у 2022. а гради се и даље. Kилометри нових саобраћајница, мостова, нових пруга. Машине ни прошле године нису стајале, а резултати су бржа и лакша путовања, нове болнице, фабрике, запосленост.

Боље икад него никад, рекли би оптимисти. Осврћући се на годину за нама, градило се више него икад, завршавали стари и почињали нови велики инфраструктурни пројекти. Отварањем петље код Паковраћа, ауто-пут "Милош Велики" ближи је Пожеги за 11,5 километара.

"Ово је толико велика ствар за нас, ми ћемо у Суботици бити за сат и седам осам минута. Само да имате то у виду да сте на Палићу за сат времена, а одатле до Будимпеште за сат и по времена", рекао је Вучић.

Радови на деноци од Новог Сада до Kелебије су у току. Током 2022. завршено је готово 40 одсто радова, а рок за завршетак померен на август 2025. Kрајем јануара, како је најављено из ресорног министарства, следи потписивање уговора са ЕУ, вредног 2,2 милијарде евра, за изградњу пруге за велике брзине од Ниша до Београда.

"Градимо нешто што на овом делу Балкана није до сада грађено, користимо међународна искуства", објашњава инжењер на пројекту Драган Глиготов.


 

 

Link to comment
Share on other sites

hahaha, upgrade one priče sa paljenjem kuća da napraviš zgradu :))

Quote

 

Градоначелник Београда Александар Шапић поручује да се нада да ће, након потонућа сплава "Фристајлер", коначно добити подршку јавности за уређење београдског приобаља.

Такође, подсетио је да су пре десетак дана били протести који су затворили пола града, због тога што је, како је рекао, неко покушао да уведе ред у приобаље.

 

hahaha, i ove "neko je zatvorio pola grada jer je neko pokušao da uvede red" fraze iz AV knjige 🙂

Link to comment
Share on other sites

Quote

Гости "Фристајлера", који су се у тренутку потонућа током новогодишње ноћи нашли на сплаву, имају право на одштету. Накнада материјалне штете огледа се превасходно у праву да им се врати новац на име плаћене карте, као и да им се накнади штета за уништену одећу и обућу. Што се тиче накнаде нематеријалне штете, она би се остваривала за претрпљени страх, као и за претпљење физичке болове уколико је неко лице задобило физичку повреду. Ово право могу да остваре у судском поступку – тужбом, која, како кажу стручњаци, може да потраје неколико година.

Sad da vidimo ko će da se javi da je nosio Prada cipele :))

A i za duševnu bol jer taman kad je krenula omiljena pesma i platili novu bocu šampanjca, ovi proglasili evakuaciju!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...