Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

koja je fora sa RX480 i rudarenjem? bacih pogled na KP da vidim kako se krece 1070 i ostala ekipa, pa rekoh taman da vidim i koliko uopste mogu da trazim za moju - kad ono oglasi za 2x 50 hiljada, 400e, 350e, itd. =o

nisam planirao da kupujem ista skoro, ali s obzirom na cene se mozda i iscimam i prodam nekom majstoru ako im vec toliko donose zaradu.

Link to comment
Share on other sites

Jedino ako oces da prodas svoju graficku pa da sacekas par meseci da uzmes drugu :) Aj sto nema Radeona, praktično svih modela osim možda RX550 pošto je preslab, nego su sad krenuli i na Nvidia GTX1060/1070. U boljim prodavnicama po gradu je maltene fazon ili ako naletiš kad im je stiglo nešto ili naručiš, platiš 50 ili čak negde i 100% avans pa čekaš 2-3 nedelje. S druge strane kolega cimao "madjare" od kojih je ranije uzimao komp isto da uzme neki komp, sve kul samo mu lik napisao za grafiku (1060 ili 1070) da "nije dobavljivo" :))

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

On 15.7.2017. at 8:08 PM, daniiL said:

IZDAJA.Opa,Lucky strani placenik,domaci izdajnik:http://www.index.hr/sport/clanak/ovo-su-timovi-s-pozivnicom-za-najvecu-esport-ligu-u-regiji/982874.aspx

Pazi ti ovo ''S obzirom da Klan RuR podosta medijski promovira esport u svojoj zemlji, ali i regiji...''.Jos malo i ulazite u crveno.

Ju tek sad ovo videh. kakav strani plaćenik jel si video kako su nas isprozivali u tekstu baš to što si citirao -  "S obzirom da Klan RuR podosta medijski promovira esport u svojoj zemlji, ali i regiji možda se pozivnica ne temelji samo na rezultatima njihove League of Legends ekipe. " :))

6 hours ago, Dule_smor said:

Dobro jutro radni narode, kakoe?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 

evo vratih se sa puta, po @Demian preporuci vratio sam se iz Mađarske putem Bački Breg prelaza, sve pohvale, nema gužve, sve kako valja. Malo posle cimanje da se dođe na autoput al' možda ne bi ni trebalo imajući u vidu turke. tako da ko planira da ide, a nije siguran da će "nabosti" Đale do 19h do kada rade (pošto ovaj breg radi 24h) eto ideje.

ujedno, taj autoput od Budimpešte do Bačkog Brega praktično ide paralelno sa ovim dobro poznatim do Horgoša a milion je puta lepši (mahom sve vreme priroda) a i nema nikoga na njemu.

i bonus csb - na putu do budimpešte, u jednom trenutku, sred autoputa, kolona, svi stoje - vučemo se jedno 15 minuta stani-kreni da bismo došli do "dešavanja" - izleteli neki turci sa puta, ništa spec, doduše jeste im auto u jarku ali izgleda kao da je samo skliznuo. obe trake su slobodne, u zaustavnoj je samo pandurski auto, ali naravno svako mora da zastane da vidi šta se dešava i op, eto gužve.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...