Kole Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Igore jel to ono mesto sto nam je Ivke pokazao nakon jednog od rur okupljanja?fantasticni burgeri, cene jesu "malo jace", ali nikako ne bih rekao da su "svemirske" (dok sam rostilj jeste =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Grbo, šta misliš pod ovim "ali da nije fast food"? :D Burger House ima najbolji burger koji sam probao u Beogradu, a i šire! Mislio sam da nije sa ulice, nego kao neki bar, restoran :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Grbo, šta misliš pod ovim "ali da nije fast food"? :D Burger House ima najbolji burger koji sam probao u Beogradu, a i šire! Mislio sam da nije sa ulice, nego kao neki bar, restoran :D BH ti nije onda to što tražiš, ima gotivno mestu za bleju sa VISOKIM SEDENJEM napolju i unutra.Što se tiče cena, evo od pre neki dan. Dva burgera sa po dva dodatka (meni je npr. čedar default) dva soka i jedna porcija "pola - pola" - pomfrit i onion rings, sve đuture nešto manje od 1200. 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! click me Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruko Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Još malo pa džaba, biju ko neće. Jesu super, ali mali su bre. 2 Quote Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 ribz grill&booze sad ima jače burgere od burger house-a. uz to imaju i jako dobra rebarca i ooooooooooooooodličan pulled pork (tj. drpano prase).cene su im tu negde, s tim što je ribz pravi restoran, čak su poželjne i rezervacije. imaju i dostavu preko potrčka.preporuke su dakle ribz burger s duplim mesom (prave od pravog mesa a ne od tzv "roštilj mase" pa slobodno naručite i medium ili medium rare), pulled pork, ljuta rebarca. od priloga obavezno spicy wedges, običan pomfrit im je bljutav. imaju točeni erdinger.ko voli ozbiljne goveđe odreske, zapata je dobila t-bone i rib eye po razumnim cenama. imaju i oni vrlo pristojne burgere koji su doduše od roštilj mase, ali su zato dosta jeftiniji od pravih.izbegavati submarine bbq u kralja petra, em su im burgeri mali i loši, em su skupi, em drže neki hrvati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 još jedna preporuka za ribz, i meni submarine nije bio toliko loš, ali da, jesu bezobrazno skupi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 kad vec pominjete burgerhouse https://www.facebook.com/events/1110624262292080/samo ne znam sta im znaci 150din/bon? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruko Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Je l' moram da naručim medium rare ili mogu i na srpskom? 2 Quote Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 KOJI SI TI SELJAK!!! čuj, na srpskom... bar se pretvaraj da ne živiš ovde, kako si sirov, jebote... hoću reći ROU... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 srećan mi 9. rođendan accountu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 kad vec pominjete burgerhouse https://www.facebook.com/events/1110624262292080/samo ne znam sta im znaci 150din/bon?Pravice one mini burgere (slidere), a bon kupis na sanku, pa sa tim bonom uzmes burger. Generalno taj Delikatesni ponedeljak je bas dobar fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Grbo, šta misliš pod ovim "ali da nije fast food"? :D Burger House ima najbolji burger koji sam probao u Beogradu, a i šire! Pa da ne napravi istu gresku kao Aca, pa ako se curici ne jedu burgeri da moze karbonaru da jedu :D ribz grill&booze sad ima jače burgere od burger house-a. uz to imaju i jako dobra rebarca i ooooooooooooooodličan pulled pork (tj. drpano prase).cene su im tu negde, s tim što je ribz pravi restoran, čak su poželjne i rezervacije. imaju i dostavu preko potrčka.preporuke su dakle ribz burger s duplim mesom (prave od pravog mesa a ne od tzv "roštilj mase" pa slobodno naručite i medium ili medium rare), pulled pork, ljuta rebarca. od priloga obavezno spicy wedges, običan pomfrit im je bljutav. imaju točeni erdinger.ko voli ozbiljne goveđe odreske, zapata je dobila t-bone i rib eye po razumnim cenama. imaju i oni vrlo pristojne burgere koji su doduše od roštilj mase, ali su zato dosta jeftiniji od pravih.izbegavati submarine bbq u kralja petra, em su im burgeri mali i loši, em su skupi, em drže neki hrvati :DNe jedem nista ako nije pravljeno sou vida metodom! 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 E da, trol mi je pojeo mozak, zaboravih zasto sam uzeo da pisem :DBio sam u ribzu pre nego sto je bio kul, odnosno ubo sam prvu nedelju rada, swe pohwale za kompletan asortiman, cak su mi se svideli i pohovani bounty, snikers i mars :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Taman sam hteo da bacim hejt na submarine, al' ste već pokrili, tako da je sve kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Je l' moram da naručim medium rare ili mogu i na srpskom?Kako se na srpskom kaže medium rare, nauči me pošto ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 (edited) srednje sirov :D Edited March 29, 2016 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 ja tražim srednje krvav, al ja sam samo dečko iz bloka! Quote Um caruje, Dundo Maroje! click me Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Рибз и Бургер лепо изгледају, кажете да је и укусно. И то је добро.Али, радозналости ради, зашто тај амерички изглед и јеловник? Испада да само Амери знају да направе роштиљ. Наше пљеке и наш роштиљ не могу да се сервирају довољно лепо, не могу да буду полусирове или има нешто треће? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Рибз и Бургер лепо изгледају, кажете да је и укусно. И то је добро.Али, радозналости ради, зашто тај амерички изглед и јеловник? Испада да само Амери знају да направе роштиљ. Наше пљеке и наш роштиљ не могу да се сервирају довољно лепо, не могу да буду полусирове или има нешто треће?To je koncept burgera, na kraju krajeva i meso je nešto drugačije. Isto kao što ljudi idu u McDonalds iako imaju da kupe pljeskavicu gde se okrenu, tako idu i ovde na nešto slično ali ipak drugačije. Plus imaš kolutove luka, malo neke drugačije prelive i soseve, tako to.Naravno da niko i dalje nema ništa protiv da ode i odvali se od pljeskavice na kajmaku sa lukom :)btw, ja nisam imao pojma da:1. Hotel Jugoslavija radi (i to sad gledam, od 2013!)2. U hotelu izdaju prostor i za kancelarije (nemam pojma gde su ih zbudžili, ali ih kao ima preko 100). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Ја сам помислио да би било занимљиво да се пљека са кајмаком служи у финој варијанти, ала приказаној. Фина пљека од меса, наравно, па нек кошта.Нисам против, само радознао. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Tanker blizu Merkatora ima fina rebarca, posto vidim da su i ona ubacena u pricu. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Када смо код америчке хране, хусао данас lemon pie у Intergalacticu, изува Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 ribz grill&booze sad ima jače burgere od burger house-a. uz to imaju i jako dobra rebarca i ooooooooooooooodličan pulled pork (tj. drpano prase).Probao sam rebra nisu losa uopste. Inace gde su najbolja rebra u BGu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Ja bih se usudio reci kod jage i gice, na cosku bulevara nikole tesle i dzona kenedija, mislim da nigde nisam jeo gotivnija nego tamo, doduse marinirana su, a bas volim rebra i husam ih gde god stignem. Jebo mater, bale mi krenule, ko puding su kasikom da ih jedes Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Ја сам помислио да би било занимљиво да се пљека са кајмаком служи у финој варијанти, ала приказаној. Фина пљека од меса, наравно, па нек кошта.Нисам против, само радознао.za to npr imaš Malu Fabriku, Ambar i sl 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.