Jump to content

War Thunder je glavni sponzor međunarodnog događaja Roads of Glory


rur_bot

Recommended Posts

Gaijin Entertainment, razvojna kuća koja radi igru War Thunder najavila je da sa pomenutim naslovom biti glavni sponzor događaja Roads of Glory koji će ove godine biti specijalno posvećen sedamdesetogodišnjici Dana Elbe.

Glavni organizator skupa je organizacija DOSAAF koja je nasledila prvu volontersku organizaciju za pomoć vojsci u SSSR-u koja datira još iz davne 1920. godine. U ranom periodu Sovjetskog Saveza pomenuta organizacija je bila ključni faktor u osnivanju avijacije, a među svojim članovima imali su i kasnije proslavljene pilotske asove kao što su Alexander Pokryshkin i Ivan Kozhedub.

Ovogodišnji skup biće posvećen Danu Pobede, kao i Danu Elbe koji se proslavlja 25. aprila i odnosi se na događaj iz 1945. godine kada su se kod nemačkog gradića Torgau na reci Elba susreli savezničke trupe iz redova Prve američke armije pod vođstvom poručnika Alberta Kocebua i sovjetski Prvi ukrajinski front (Front je bila uobičajena oznaka za armiju ili armijsku grupu u SSSR-u za vreme Drugog svetskog rata).

U Roads of Glory događaju će učestvovati 20-tak vozila među kojima i specijalno dizajnirano War Thunder vozilo koja će preći rutu od ukupno 3800 kilometara obilazeći gradove u Rusiji, Belorusiji, Poljskoj i Nemačkoj.

Sa tim u vidu Gaijin Entertainment poziva sve zainteresovane da 23. i 24. aprila budu u gradu Torgau, Nemačka i prisustvuju spektaklu!

http://klanrur.rs/2015/04/17/war-thunder-je-glavni-sponzor-medunarodnog-dogadaja-roads-of-glory/' send='true' layout='button_count' show_faces='true' width='450' height='65' action='like' colorscheme='light' font='lucida grande'>

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...