Jump to content

Prodajem HonorBuddy Bota (WoW).


Recommended Posts

Pozdrav. Prodajem Premium Honorbuddy nalog sa 3 licence. U pitanju je prvoklasni World of Warcraft Bot softver sa neogranicenim mogucnostima. Potrebno je samo malo podesiti profile i vise nikad necete morati da grindate daily questove ili sl. za gold; reputacije; petove; rude biljke i ostale materijale - jer ce Honorbuddy da radi sve to za vas. Moguce je farmati i HKs u Battlegroundovima, uzeti "of the Horde" ili "the Bloodthirsty" titulu, cappovati arena poene sami; izlevelovati fishing, arheology, farmati Baron/Karazhan mount, pickpocketovati kutije za "the Insane" titulu. Verujem da je svaki aspekt igre pokriven adekvatnim profilima koje se nalaze na forumima. Tim programera radi na azuriranju softvera prilikom svakog novog patcha/contenta i ekspanzije.

Kao sto rekoh prodajem 3 u 1 licencu, gde mozete da pokrenete 3 razlicita WoW naloga u isto vreme i da svaki botuje za sebe dok vi u medjuvremenu igrate na svom main nalogu. Nakon samo par meseci koriscenja istog uspeo sam da osiguram gold cap na Stormscale-u (pozno unutar MoP-a, Jun-Avgust). U zavisnosti od profila grindanja pravio sam od 15-50 hiljada golda dnevno, uz neko prosecno casual botovanje. Na serveru koji je overpopulated i gde je ekonomija sjebana. Uz nesto truda i istrazivanja moguce je verovatno i duplo vise, nisam imao cilj da se bavim ovim profesionalno. Bitno je ostati odgovoran i ne preterivati.

 

Cena je 5400din (45eu), 15evra jeftinije nego direktna kupovina sa HB-a. Za vise informacija pm. Kontakt tel. 066 42 32 49.

Da preciziram: prodajem kljuc (Serial key) koji omogucuje pristup i koriscenje bota.

 

Link sajta na kome mozete procitati vise o softveru -- http://www.honorbuddy.com/

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Link slike sa cenama paketa, zaokruzeni prodajem. Mhh933k.jpg

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Youtube video bota u akciji gde korisnik bottuje na 9 naloga istovremeno:

  • Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...