Jump to content

World of Warships – šta kaže razvojni tim?


rur_bot

Recommended Posts

3_North_Carolina

Pored vrlo popularnog World of tanks i nešto malo manje popularnog World of warplanes, kompanija Wargaming ubrzano radi i na vrlo interesantnom projektu World of Warships. S obzirom da u ovom domenu zaista nema konkurencije postoje velika očekivanja od njih u vezi s ovim projektom. Igra je još uvek u alpha fazi testiranja, a mi smo pokušali da sakupimo što je moguće više informacija u ovom momentu, s obzirom da se očekuje da do kraja godine počne closed beta test.

Ono što je zasad sigurno poznato:

- Na početku ćete imati dve nacije: Amerikanci i Japanci. Tek kasnije će možda biti ubacivane nove grane.
- Za sada su planirane četiri klase brodova: razarači, krstarice, bojni brodovi i nosači aviona. Svaki od njih ima svoje specifične prednosti i mane, pa će tako razarači moći da uplove u pliće vode bez da se nasukaju, bojni brodovi imaju veliki vidokrug pa zato mogu gađati protivnike sa čak i do 25km udaljenosti, a nosači aviona naravno mogu lansirati avione koji mogu spotovati i napadati protivničke brodove. Nažalost, za sada je u planu da avioni budu isključivo kontrolisani od strane računara, a interesantno je da ako se uništi nosač aviona oni i dalje obavljaju poslednji zadatak koji su dobili sve dok im ne nestane goriva.
- Brodovi će imati nekoliko lokacija na kojima mogu biti oštećeni i stepen tog oštećenja će dalje odlučivati o njihovoj efektivnosti u borbi. Biće skoro nemoguće uništiti protivnika jednim pogotkom pa makar to bila i topovska salva, tako da će postojati hit pointi koji bi trebalo da vam daju neki vid pojašnjenja šta se dešava s protivnikom.
- Postojaće i mogućnost prijateljske vatre, kao i sudari brodova, gde nije isključeno da ako bojni brod naleti na mali razarač da ga dobro ošteti, možda čak i raspoluti. Kada se neki brod zapali to ne samo što će napraviti problem njegovoj posadi nego će dim postati mnogo vidljiviji za protivnike. Uključeni su i neki brodovi koje pogoni para, tako da će i oni biti znatno uočljiviji od onih koji rade na dizel.

Sve ovo i još poneke detalje možete naći u članku A Quick Q&A with the Developers na zvaničnoj stranici EU regiona.

http://klanrur.rs/world-of-warships-sta-kaze-razvojni-tim/' send='true' layout='button_count' show_faces='true' width='450' height='65' action='like' colorscheme='light' font='lucida grande'>

Pročitajte na sajtu!
group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...