Jump to content

Shimian qh2700


gruja

Recommended Posts

Da li je neko upoznat sa ovom pricom?

http://www.shimian.rs/

 

Ozbiljno razmisljam da zbog rezolucije uzmem ovaj monitor, e sad, vidim da ga dosta hvale i da za te pare bukvalno nema bolje, ali bih voleo da rur mudraci predvodjeni Ivanom^_^ daju svoj sud i misljenje. Procitao sam po internetima da je pitanje sta ces dobiti jer se razlikuju od primerka do primerka...neko dobije 60hz na native rezoluciji, neko 97hz, a neko 120, ne znam od cega to zavisi i da li je to uopste istina.

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Pa sta znam, ima ovaj za iste pare http://www.emmi.rs/monitor-monitor-27-dell-u2713hm-led-ips.11.html?productId=30124

 

Jeste da je 60Hz, ali koliko vidim tu je pitanje i ovde sta dobijas. Gledao sam po netu da su ih nahvalili ali je to u situaciji gde taj monitor kosta skoro duplo manje od konkurencije u vidu HP-a, Dell-a, Samsung-a i sl. Ako kosta isto ne vidim neku njegovu prednost... Edit: tek sad vidim da ima dve cene, za model sa i bez DP-a i drugih gluposti, ali je opet razlika od 100 evra po meni mala kad se uzme u obzir da u Srbiji posle 15 dana moze da se zatvori firma koja to uvozi, sto ipak nece da se desi s nekim jacim brendom. 

Edited by Zwerko
  • Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

nisam upoznat lično sa ovim ali ako hoćeš da eksperimentišeš sa drugim rezolucijama, možda da probaš ovako nešto http://itsvet.com/proizvod/lg-29ea93/comp_comp_monitor/9/3763

Mada ne znam baš za šta ti treba takav monitor pa ne mogu baš da preporučim nešto konkretnije. Uglavnom ti 1440p rezolucije su preko 500€. Jel ti bitan odziv, rezolucija, osvežavanje, priključci, tehnologija panela i boje, sve zajedno?

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

imam trenutno dell i syncmaster, s tim sto je syncmasteru naravno odzvonilo i hocu da ga menjam, pa zato razmisljam da li da uzmem jos dva della, ili da uzmem neku ovakvu zverinu, a da mi trenutni dell bude prateci...pokusavam da opravdam kupovinu ali kontam da se u principu izdrkavam..ili ne?

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Sve zavisi zasta ti treba i da li oces da se odvojis od te kolicine para. Znam ljude koji imaju Dell 30" ali im je opravdana investicija iako kosta oko soma jura, jer je recimo bio uslov da moze da mu stane 2k snimak na ekran i da ima okolo prostora za toolbarove (a 27" je bio previse sitan u tom izboru). A znam i ljude koji rade u setapu s 3 monitora. Sve je pitanje preferencija i koliko oces para da das, ali je po meni trenutno monitor s 1440p rezolucijom i dalje precenjen. 

  • Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...