Jump to content

EURO 2016


pirun

Recommended Posts

kakve veze tole ima s bilo cim? 

igraju nam najbolji igraci koje imamo i koji su spremni da igraju. pruzena je sansa i nekim starijim momcima, kuzmanovicu, bisevcu, basti. na svakoj utakmici igraju i 2-3 klinca, neko odigra, neko ne. pruzena je sansa ljajicu. koliko vidim svi koji valjaju su u nekom trenutku pozvani da igraju. po prvi put od ko zna kad ne moram da trpim kezmane, lazovice, pantelice i kojekakva druga govna.

momci nemaju igru ali ni ne mogu da je imaju kad se menja selektor, sistem i pola tima svakih 6 meseci. danska koju smo gledali je bila kesa pre 5 godina, a sada su masina, igraju disciplinovano, efikasno sa duplo jeftinijim timom od naseg. kako? tako sto imaju stabilnost, plan i strategiju, i rade dugorocno. a ne ko mi, posle tri poraza odma se javljaju blicevi kuriri i ostai da traze ostavke. i tako od francuske '98. danci imaju istog trenera vec 16 godina. ali verovatno smo mi srbi pametniji od danaca? 

iskreno, nadam se da ce momci i trener ostati na okupu i iskoristiti ostatak kvalifikacija da razviju igru i timski duh.

 

takodje, nemojte da zaboravite da je sledeci u redu iza toleta zvezdan terzic. 

nema tole nikakve veze sa time... kao da je tole kriv sto i mi nemamo selektora 15 godina, pa makar bio i neka kesa kao sto je radomir an... wait woot?!?

qft

 

Tole ne da mora da ode sa mesta predsednika, nego je za zatvor. 

Problem je u tome sto ce nakon odlaska Toleta sve da ostane isto jer ce doci Terza and co(koji su takodje za zatvor)

to je problem na svim poljima... ne samo u fudbalu... zato tole treba da zavrsi ziv odran na terazijama... DRAAASKO!!!

svaki put kad je smenjivan selektor, smenjivan je pod pritiskom javnosti. i antic je smenjen jer je pola srbije sralo po njemu. slazem se, advokat, pizon i ostali klovnovi su njegova zasluga, ali evo, curcic je neko koga su svi podrzali, i evo posle trece utakmice opet cela srbija trazi ostavku, samo procitaj malo komentare na blicu. imamo sad situaciju kakva nam treba, tole se ne mesa (bar je takav utisak), i opet ne valja, jer nismo pobedili dansku i portugal u gostima, sa novim selektorom i neustaljenom ekipom?

 

golove dobijaju kakve dobijaju jer nemaju pojma ni gde da stoje ni koga da cuvaju ni kako da se krecu. a nemaju pojma jer se svako malo menja sistem igre. 

ja nisam profesionalac u fudbalu, ali mi se protiv danaca cinilo da igramo daleko bolje nego inace. nismo pobedili jer smo igrali protiv izuzetno disciplinovane i brze ekipe, ali opet smo ih otvorili 3-4 puta (ljajicev sut je morao biti gol).

treba malo cutati i pustiti ljude da igraju a ne praviti se pametan svaki put

pritisak javnosti?!?

oh predobri i prepodobni tole... koji daje otkaze zbog pritiska javnosti... sto sam sebe ne otkaze... protiv njega nije pola, vec 99% srbije...

  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Lex pinned this topic
  • 1 month later...

NAJBITNIJA UTAKMICA IKAD NIJE BITNA UOPŠTE SAMO U SORABIJI!

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Link to comment
Share on other sites

iskreno,vise mi bi znacila ova pobeda nego da smo pukli od siptara a plasirali se na prvenstvo...apsolutno se slazem,jos od utakmice sa australijom nismo igrali ovako bitnu utakmicu!

Realno bi me boleo kurac da puknemo od šiptara, a da smo se plasirali :D

Poenta je da nije ova utakmica bitna zato što igramo protiv šiptara, nego zato što su nas šiptari jebali kao majmune usred Beograda i da nas jebu i sad i da je sve što se dogodilo u Beogradu samo jedan od faktora koji su uticali da ponovo ne odemo nigde. Da su Albanci obezbedili plasman na EURO, onda bi ova utakmica bila apsolutno beznačajna, ovako barem postoji nada i da će oni da trunu u foteljama, pa kao ajde, igrajmo za to kad su nas već jebali

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

krenuo malopre da odgovorim na isti post mohru, ali sam batalio. zbog takvih kao ti i takvih prioriteta zato smo bulja u svemu. bitnije mi da pobedim irelevantne siptare nego da odu na euro? ti si mohr izgleda preneo tu dota filozofiju gde ti je bitnije da random retard iz ruske zabiti izgubi nego da ti pobedis na sve sfere zivota

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Link to comment
Share on other sites

Iskreno - ako izgubimo od albanije zvanicno prestajem da gledam reprezentaciju 

Sve ok, ne lozim se preterano, jebe mi se za sipke, ali to ce biti moralan cin, kao npr sto bi, da sam ikada navijao za arsenal, prestao da navijam posle poraza od dinama

Svako brukanje treba da ima neku granicu. 

Link to comment
Share on other sites

mene iskreno zabole paja za tekmu, ali stvarno!

cak sam hteo da igram da albanci daju dva komada, ali sam se predomislio i odigrao GG :)

kaze mi juce neki lik da su siptari blokirali mogucnost da se odigra 2 na Srbiju svuda

kakva jeftina fora siptarskih kladionica da se uzmu pare

Link to comment
Share on other sites

Mozda se ponavljamo po ko zna koji put, ali meni neke stvari zaista nisu jasne, pa bih voleo neko ko se bolje razume od mene da mi objasni.

Zasto mi igramo ovako?
Zasto mi 10god unazad igramo tako da spic prima loptu ledjima okrenut ka golu?
Zasto Matic DRVI JEBENU LOPTU i ne doda odmah?
Zasto ti imas u timu 3 brza igraca (Tosic, Ljajic i Tadic) koji su usput vrlo spretni i okretni sa loptom, a oni ne ulaze u sredinu da pokusaju da naprave visak tako sto ce povuci loptu i proigrati?
Zasto glumimo taktiku sa nekim krilima, a ti imas 2 beka koja NEMAJU VEZE sa napadom?

Pa stvarno mi nije jasnosta se dogadja i ko koga ovde zajebava. Ova govna moraju tako da igraju jer ne umeju drugacije. Ali da li mi uporno imamo tolike imbecile od selektora, pa da niko nikada ne promeni sistem i kaze "e ajde vas dvojica udjite u sredinu, menjajte pozicije, gurnite loptu u prostor", stvarno ne mogu da poverujem.

Ma jebem ti fudbal da ti jebem.

2ch4bup.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Lex unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...