Jump to content

Diskusija o letelicama WOWp


Recommended Posts

Primetio sam da WOT ima diskusiju o vozilima, a nema WOWp pa reko da otvorim, ako ne bi trebalo vi je zatvorite :). Moj predlog je da ovde postuje ko je sa čime leteo u beti/alfi kakva su iskustva, kao i šta sada vozi dokle je ko stigao ukupan progres. Najbolji premium aviončić. Najgore grane i tako to.

Evo ja ću da ostavim utiske Hawk III mali T2 prmeium vrh vrhova odličan za zabavu. Neću komentarisati nijedan avion od T1 do T3 oko grinda jer mislim da su svi ok možda ona SKUA mi je užas igrao kod ortaka na profilu..

Evo UK Bristol 146, sasvim fin avion, odlično manevriše i mislim d aje jako lak grind sa njim na Spitfire koji sam izučio pre jedan dan, i evo sada ne izlazim iz Spita. Spitfire T5 je odličan kao stok je bio savršen, čak sam mislio i da mu ne stavljam 20mm top jer mu se onda smanjuje brzina, a koliko sam primetio i manevar. Tako da sa njim igram jednu sa 20mm, jednu sa 8 mitraljeza kao stok. Mada iskreno čini mi se da je možda bolji čak samo sa mitraljezima 7.nešto kalibra, ako neko imao iskustva nek napiše. Inače uzeo sam bio i M20 premium T5 nije loš, meni je skroz ok, ali ga slabo igram od kad sam uzeo Bf 110 C6 za grindanje kredita  [:D] 

Germany, krenuo bio na one vulcove FW došao do petice, ta petica po mom mišljenju ne može ni u istom hangaru da bude sa Spitfire koliko je lošiji, meni lično jako naporan grinda, kao stok je bulja, užasno sam se proveo, pored toga što sa njim mi bilo teško da pobedim.. T4 pre njega HE je odličan iako sam tek počeo da igram posle bete mislim da je stvarno dobar T4 pre ove petice, ali petica tek kad je full je nešto OK, ali opet jako je brza, a užasno sporo okreće.. Premium BF. 110 C6 koji sam uzeo pre par dana pravi sa premium nalogom i 60 000  [:D] , očigledno sam siguran da je ubedljivo najbolji T4 premium u igri, po meni bolji i od T5ica koje imam.. Moguće da će da ga nerfaju jer je baš brutalan, rešava sve u jednom dahu.. Ali kako god kupljen na popustu, vratiće golde u fullu verovatno kao i sa Sp u WOTu. igrao sam malo heavy fightere i mislim da je sa njima ogromna zabava, jer su jako dobri za grind, mislim da najveća zabava i najlakši put do T10 je Spitfire britanska grana i medium ili ti heavy fighter Germany.

Ruse ne igram odvratni su mi, iako imaju brutalne mitraljeze, ali stvarno smučili su mi se u WOTu tako da sam njih batalio, čak sam i Polikarpova prodao premium T3 koji sam dobio da bih imao mesta u garaži.

Japanci kidaju nagrindali smo ja i ortak njemu na T5 sa A6M1 za jedno veče bez premiuma i bez korišćenja free expa! brutalni su, tačnije ne znam kakva je petica mada mi se čini da su baš dobri. (Ja sam u beti igrao maksimalno 6ice tako da dalje nisam njuškao pišem samo, šta sam do sada okusio  [roflmao] )

Ameri mi se čini da su onako kao u WOTu ujednačeni, dogurao sam do P40 kittyhawka stok mi je tako da ne mogu da ga nešto posebno okarakterišem, mislim da je jako dobar kasnije. P36 pre njega je zver, ali bukvalno izi grind do T5 dalje ćemo videti, trenutno je Spit u modi  [8D] . Drugu granu sam dogurao do T4, F2A i ne znam bio je stok prodao sam ga da ne bi i njega grindao jer je previše, po statistikama ta grana je kao bolja, od ove sa P40, jer je i sama 10ka mnogo jača bar po nekoj mojoj strčnoj proceni [roflmao] .
Što se tiče premiuma, T4 Gruman il kako već je odličan fino zarađuje baš kako treba, dok petica iskreno sa njom nemam pojma da igram :D i uopšte mi ne leži  [:D] 

To bi bilo to od mene. Ajde da vidim vaša iskustva za sada koji su najbolji attack aircraft, i heavy fighteri, šta ste vozili u beti, koji je T8 T10 must have i tako to.
 

Link to comment
Share on other sites

spitfire t5 mama u randomima, ali je gotovo nemoguce na kasnijim tierima dobiti amerikanca koji zna da igra, mala mu je max visina i gubi mnogo kad se penje gore

nemacki fighter t6 je odlican za ljude koji znaju da igraju, 3 rafala i svi fajteri padaju(kad mu se nabudzi onaj zadnji top)

ruje su standardno ludi, igrao sam sa premium t5(ili bese t6) rujom koji ima neki ludi 30mm top(low fire rate ali kad pogodi tjaaoozdravo)

japanizeri se mogu vrteti oko svoje ose i letiti ali zato nemaju ni oklop ni hp, kad udjes nekome u bulju ne izlazis odatle  :tf:

ameri su op, kad sam jurio grind do t10 nisam imao sanse protiv njih sa spitfireom(od 10 1v1 1 bi dobio posle izuzetno mnogo znojenja)...milky90 i ekipa su smarali u wingovima :P

u sustini ko zna da koristi mozak i zna prednosti imane svog aviona uvek ce dobro proci

witam, stronk pl!

mrf...

 

SigCustom.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...