Jump to content

Left4Dead 2


Slađan

Recommended Posts

Bio sam uveren da je već napravljen negde topik ali ne mogu da ga nađem, a pošto će sada svi da imaju odlični L4D2 za džabe ( http://www.l4d.com/blog/post.php?id=12152 ) bio bi red da više ima igra i svoj topik :D

 

Oni koji su igrali, znaju kakva je igra, a oni koji nisu - u pitanju FPS pucačina koja može da se igra u singlplejer kampanjama ili multiplayer co-op do 4 igrača.

 

Tu su takođe razni versus i time modovi, a pravljenje multi sesije i svega je jako lako inače i potrebno je dva klika da počnete partiju ili kampanju sa drugarima.

 

Prednost dvojke je što je ona direktan odgovor na sve probleme koje su igrači imali u prvoj igri, zato je dvojka i izašla nenadano brzo posle prve igre, da što pre preuzme glavno mesto u "franšizi" kao poboljšana verzija L4D. Ono što je dodatno lepo je to da u sklopu L4D2 dobijate i prvu igru sa boljim endžinom i svim dobroćama/poboljšanjima koje dvojka donosi u odnosu na prvu igru.

 

Da ne pominjem zabavu koju možete napraviti sebi i drugima kroz gomilu user modova kojih ima milion, od skinova do oružja i ostalih zajebancija i svi e lako instaliraju takođe kroz Steam, jednim klikom.

 

 

Za admine: ako ima već topik, onda jebiga, ako nema, prebacite ovo u http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=138 ili čak http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=66

  • Upvote (+1) 2

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...