Lucky 2,735 Report post Posted November 18, 2013 Čekali ste neko vreme, ali nismo vas zaboravili! POKLANJAMO Hearthstone ključeve! Imamo ih 10 komada! Jednostavna je stvar u pitanju, prijavite se na ovom topicu ukoliko želite da osvojite ključ. Ukoliko želite da povećate svoje šanse, budite kreativni, ubedite nas zašto biste baš vi trebalo da dobijete ključ a mi ćemo vaš ime u bubanj ubaciti dva puta! :) To je to. Krenite sa javljanjem, izvlačimo nagrađene kroz nekoliko dana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
B_was_here 2 Report post Posted November 18, 2013 Prvi "reply" mislim da je to dovoljno za 2 puta ^^...Ono kao "ko rano rani...." :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
SrdjanO 1 Report post Posted November 18, 2013 Prijavljujem se za key. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grgile 94 Report post Posted November 18, 2013 Takodje! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lucianus 40 Report post Posted November 18, 2013 dajte kljuc o/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Doolio 1,386 Report post Posted November 18, 2013 Ево и ја да се пријавим лол Quote Hide Doolio's signature Hide all signatures brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Share this post Link to post Share on other sites
Feno 183 Report post Posted November 18, 2013 Prijava. Nisam dovoljno kul i kreativan za vise. Quote Hide Feno's signature Hide all signatures Share this post Link to post Share on other sites
imug3tsu 2 Report post Posted November 18, 2013 Pa....nisam mastovit al mogu da se nas**em...slicno je valjda.... Zeleo bih da dobijem Beta kljuc..jer zelim da uzivam u divnoj magiji i carima igre hearthstone....sanjao sam danima kako je igram...i stvarno bih voleo da je igram... :/ 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
azZkE 0 Report post Posted November 18, 2013 Ide sezona kolokvijuma.. Moram nečim da se tešim kad počnem da ih padam, a mislim da je najbolji lek za to nekoliko partija Hearthstone-a.. Giff me key! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Refuse2di3 1 Report post Posted November 18, 2013 Poklonik sam WoW- pa se nadam da cu biti izvucen za ovu igru. Hvala unapred :) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spi 20 Report post Posted November 18, 2013 Prijava. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pesma-mrtve-dece 681 Report post Posted November 18, 2013 Da orkove i elfove digitalno gazim, U ovoj igri da ovce i shisham, Chast RUR-a da chuvam i pazim, Dok po sirotinji kartama pisham, Kljucha dajte, milosni budite, Ja sam samo bugarin batko, Nemojte da mi se srdite, Noz u ledja, zabadam slatko, Ko baci glupi bugar foru, Dabogda mu se osusila ruka, jer u ovom 50-70 moru, imati intelekta prava je muka. HAE. 4 1 Quote Hide Pesma-mrtve-dece's signature Hide all signatures Get smart or die dumb! Share this post Link to post Share on other sites
legolas69 0 Report post Posted November 18, 2013 Zelim Hearthstone key :> Quote Share this post Link to post Share on other sites
uk1g 56 Report post Posted November 18, 2013 ako moze key :) ? Quote Hide uk1g's signature Hide all signatures ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Lucky 2,735 Report post Posted November 18, 2013 Bugi se potrudio, to se ceni :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nemi187 9 Report post Posted November 18, 2013 evo i ja se prijavljujem u nadi da cu dobiti key Quote Share this post Link to post Share on other sites
StrayderGame 0 Report post Posted November 18, 2013 evo se i ja prijavljujem za key mada i onako nikad nista nisam dzabe dobio tako da gl2meonceagain Quote Share this post Link to post Share on other sites
Teyaki 1 Report post Posted November 18, 2013 reporting for duty :3 Quote Hide Teyaki's signature Hide all signatures "Don't roll the dice if you can't pay the price" Share this post Link to post Share on other sites
dakziks 0 Report post Posted November 18, 2013 Evo i mene, a bogami me pesma-mrtve-dece slatko nasmeja tako da se necu ljutim ako on dobije pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lolle 3 Report post Posted November 18, 2013 Igram WoW od vanille, i imam sina od 4 godine, koji obozava da gleda dok igram, i veoma bi ga obradovao Hearthstone, jer smo gledali trailer na youtube i stvarno se odusevio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igormaric1991 24 Report post Posted November 18, 2013 moze neki key ? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
LuckyHD 0 Report post Posted November 18, 2013 Zdravo ja bih da vas ubedim zasto bas meni treba jedan kluc za HeartStone :) Meni bi trebalo zatoso: Ja bih da pocnem overwiev za igrice i hteo bih da pocnem sa HeartStone Zasto? : Zato sto je naj popularnija igrica na webu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slashnox 0 Report post Posted November 18, 2013 Mng je dobra igra, i fan sam Blizzardovih igrica... Igram WoW od vanile i stvarno bih voleo da probam Heartstone, moji ortaci kazu da je vrh igra... Pa bih vas zamolio ako mozete jedan kljuc da mi prosledite ... Hvala vam unapred! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elvirko 3 Report post Posted November 18, 2013 Gledao sam mnogo streamera koji igraju hearthstone i bas mi se dopala , trazio sam nacin da igram ali nije bilo moguce :) , bio bih vam zahvalan ako bih dobio key zato sto svaki dan proveravam kad ce izaci igrica u public dostupna svima a dok cekam voleo bih da je igram :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Upset 0 Report post Posted November 18, 2013 Mind if I roll need? :) prijavljujem se, i srecno svima drugari :) Quote Share this post Link to post Share on other sites