Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme


Guest

Recommended Posts

#1 A.D.

 

Iron Man 3 - dauni je užasno šarmantan i nosi ceo film, dok je gaj pirs nekako neubedljiv kao zlikovac. nije mi žao što sam gledao ovaj film, al fakat ima pametnijih načina da se potroši dva sata.

Link to comment
Share on other sites

IronMan 3 smeće, nego... ja nisam rekao da je WWZ najveće govno ikada, govnast je film, nije mi žao što sam gledao, ne mogu da preporučim ali i da ne preporučim. Kakav je mogao da bude film ovakav kakav jeste je sasvim ok ali i zaboravan. Nije klasičan zombi film jer je neki car došao na ideju da kombinuje wave simulaciju sa telima zombija pa je to čak i unikatan trenutak iako nema realno ni jednog krvavog horor momenta ili tako nešto što smanjuje apsolutno sve zombi asocijacije sem što je ovo redak film koristi izraz "zombi".

 

Ima glupih, filmskih trenutaka kao što sam pomenuo par njih ali sem toga je ok za pogledati, a ako morate da birate između wwz i nečeg što vam se više gleda, gledajte to što vam se više gleda. Nisam pobornik tih spika gde se "baca/traći 2 sata vremena" na neki film kao opravdanje. Koliko god da je malouman film valjda posle tih 2 sata imaš neki zaključak, neki komentar, nešto sem da kažeš da je "ok da se protraći dva sata", onda možeš da gledaš u zid dva sata tom metodom ili da priznaš da ti se prosto svideo film iako je po većini standarda glup ali da kažeš zašto je pored toga što je glup film ili kakav već "ok da se potroši dva sata" ili opet, nije ok da se potroši dva sata.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

razumem tvoja objasnjenja chili, ali ja onda stvarno ne znam koji je to tebi odlican/kvalitetan zombi film.. ili film slicne tematike. takvi filmovi su obicno u trash maniru i uglavnom su namenjeni sladokuscima :) , dok je wwz malo univerzalniji, a opet ima taj momenat prezivljavanja i zombija, ukombinovan sa rezijom koja nije b produkcije, kao sto obicno biva u zombi trashovima. 

 

ne znam, imam utisak da je tebe film vise razocarao, nego sto je on zaista los.. verovatno si ovaj gore pomenuti "sladokusac", pa ti je bradu pitu vs zombi nezasmisliva kombinacija ili si bas mnogo ocekivao od celog setupa. 

Bjukenon Mitch

Link to comment
Share on other sites

E jebiga, moram sad malo da smaram pa ću da stavim u spoiler da ne smaram onog ko neće da bude smaran :D

Mene nije razočarao jer sam ja očekivao totalno govno a ispalo je gledljivo, uprkos jakoj osrednjosti. Ovde baš i nema nekog preživljavanja koliko se Bredpitica šetka od lokacije do lokacije i blagih trenutaka "omg, we're trapped, what now... oh, there's the door, go, go".

 

Čak ti sad ovde malo povlačiš liniju da ili je mejnstrim ili treš zombi žanr, nema sredine, a to nije nikako istina. Od novijih, meni je 28 Dana Kasnije baš super i ono što je u tom trenutku je trebalo da se pojavi da osveži već tada zamrli žanr i više je indi film sa fensi produkcijom nego mejnstrim, a kamoli treš. Recimo Zek Snajderov rimejk Dawn of the Dead mi je isto super i uopšte nije treš. Zombilend je mejnstrim totalni pa mi je super. Ni ja ne volim treš moderne zombi filmove, smaraju jer sam gledao već pedeset takvih originala koji su bili treš pre 30 godina i sada to isto da gledam od nekoga ko je skupio 20k$ na kikstarteru me ne zanima. Opet tako ne smatram da visokobudžetni, letnji film mora da bude po definiciji glup ali zabavan ili tako nešto. Može da bude itekako glup i da ne bude zabavan, može da bude i glup i zabavan, može da bude i do jaja u svim aspektima. Nažalost, svi noviji filmovi u koje se uloži golem novac idu linijom manjeg otpora da budu za sve i tu se gubi neka esencija u gomili slučajeva.

 

Lično mislim da je Bred Pit solidno versatilan glumac, a neretko ume i da sabije ulogu. Ovde je mogao da bude on ili pokojni Zoran Radmilović (car najveći), ne bi bilo razlike. Prosto je težak prosek film sa strane priče, dešavanja, itd., malo mi je glupo da imaš film koji je jedan od retkih koji danas zombije zovu stvarno zombiji, a ne "inficirani" ili šta već, a da je PG-13. 

 

@nedrug: nije.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

this is the end

 

kevin smit je snimio mall rats, dogmu, clerks i ostale, pa je onda snimio jay and silent bob strike back koji jeste smešan ali ga je kretenski gledati ako niste fan čitavog opusa. otprilike je takva priča i sa ovim filmom, namenjen je samo fanovima setha rogena, a ja nisam jedan od njih :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...