Jump to content

Champions League 2013/2014


marks

Recommended Posts

da li je realno da prenose real borusija, kakvi dementi

da, jer će Murinjo da parkira autobus, i biće x ili plafon 1-0 za PSG

  • Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Ти му дођеш као спортска Соња Бисерко :). Своје мишљење си написао и сви га видимо . Твој је проблем што се људи нису сложили са твојим мишљењем :)

  • Upvote (+1) 1

Нема  будућности без истине.

Link to comment
Share on other sites

Neka napisu onda svoje , a ne samo da osudjuju druge ..  bas me zanima da ne misle mozda da ce Mutd da prodje ??   [roflmao] , ja sam samo rekao cinjenicu , ima da ih pregazi Bayern na Allianzu , mogli su i sinoc da se Robben nije glupirao... Mutd je ocajan ove sezone , Moyesovi rezultati su bruka za klub sa takvom istorijom

Edited by stefanm
Link to comment
Share on other sites

Jeste Mojes je postavio takvu formaciju samo da se ne bi izblamirao  [ok]

Retko koja ekipa moze da parira Bajernu bilo kako osim tako.Pricas neke cinjenice koje su ispricane 132131 puta, ne mislis sigurno niko da je UTD sabio sezonu ali su odigrali skroz pristojno protiv jedne ekipe kakva je Bajern.

Link to comment
Share on other sites

bravo izvukli su X , uspeli su u zivotu , 

i Arsenal je izvukao X vs njih , pa sta , ali makar su dali gol iz igre i pokusavali nesto u napadu, dok ovi Mojesovi pojma nemaju u napadu , ne zna se dal' su gori bez ili sa Persijem , onaj Velbek covek veze nema , sta sve covek omasi na utakmicama...haos

Edited by stefanm
  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1
Link to comment
Share on other sites

BRAVO ZA ARSENAL USPELI SU U ZIVOTU!!!!

 

Sa RVP-om bilo bi ovo drugacija tekme, ovako je i iks kul za njih(ne navijam za utd) pokusali su da odbrane dat gol ali jebi ga.Da je Basti dobio ranije crveni mozda bi i bilo nesto od drugog gola :D

  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1
Link to comment
Share on other sites

Upravo ovo što trn kaže, u koliko je UTD bio podređenom položaju, odigrao je najbolje što je bilo fizički i logički moguće. Drugačije se i ne može igrati protiv trenutno nadmoćnijeg protivnika, koncentracija igrača je bila na nivou, samo da je bilo malo više sreće, i da su Felaini i Velbek, a pogotovo Velbek malo kvalitetniji i spremniji, mogao je UTD do velike pobede. A ja ih mrzim, samo se trudim da ih objektivno procenim :-) Eto, tu grešiš, stefanem, izvukli su x, a mogli su možda i pobediti... Vidićev gol je skil, a ne sreća... A šta će biti u revašu, biće, videćemo, ja uvek navijam za *Engleski tim, i za autsajdera, i nadaću se potajno izneneađenju, iako su šanse male ;-)

 

Znači, nauči: jedno je kad slabiji tim izađe na megdan jačem u defanzivnoj postavci i igra na kontre, to je ok, a drugo je kad Murinjo izvede bunker protiv Kristal jebenog Palasa, pa se čudom čudi što ne može da da gol, to nije ok, kapiraš?

 

* prvi izuzetak od ovog pravila će biti verovatno večeras, ako Murinjo bude igrao sa četiri defazivca, dva defanzivna vezna, dva leva i dva desna beka, a napad d'uradi nešto:-)

Edited by milanche
  • Upvote (+1) 1

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

@milance odigrali su bolje nego cele sezone mozda sinoc (na osnovu ulozenog truda igraca) ali to ne umanjuje cinjenicu da su sabani ove sezone i da su jedva prosli bedni olimpijakos ( persijev gol iz nepostojeceg penala i  sl  , ali necemo o tome sad ) sinoc su se samo branili ja mrzim takav fudbal , po mom misljenju takva igra ni ne zasluzuje naziv FUDBAL. Upravu je Robben u intervjuu : da je samo jedna ekipa igrala fudbal sinoc na Trafordu , i opet kazem samo neka dodju opet sa tim stavom na Allianz , pa nije Gvardiola papan   ... procice Bayern bez problema videces)

@trn nemam pik na utd , jednostavno ih ne gotivim i to je to , ne moze se reci da su delovali ozbiljno moze se eventualno reci malo ozbiljnije nego pre ali opet  dzaba im sve kada ce ispasti iz LS i igrati Ligu Evrope iduce sezone.

PS. Ne mogu da poverujem da si stvarno napisao da bi sa Persijem bilo drugacije, pa covek je balvan obicni , on je bio najbolji kada je igrao za Arsenal , juda klasicni. :D

Edited by stefanm
  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 2
Link to comment
Share on other sites

Ma da a crveni je bas bio zasluzen i nije se Runi baciooo , ma neee uoopste , a Valensija naravno opet nije dobio crveni a zasluzio je kao i protiv Olimpijakosa uostalom...

joj boze boze , sta sve necu cuti :)))

Pa zasluzio je nisam rekao da nije, svako normalan bi rekao da je zasluzio.

To sto imas pik na utd je tvoj neki problem, macujes se sam sa sobom, bas ti hvala sto si otkrio da je utd sranje i da je mojes kesa.Razumem kada to neko kaze posle poraza od wba i tako tih ekipa ali su juce posle sto godina delovali ozbiljno ili bar ozbiljnije nego pre.

Link to comment
Share on other sites

Sta se macujete sa ovim velikim poznavaocem fudbala koji nas ubedjuje da ce Bajern proci Mancester junajted, kao da smo mi rekli suprotno :D NO SHIT SHERLOCK. A i RvP je balvan  [roflmao]

 

@pera

Sigurno da mozemo da se slozimo da je najveci derbi cetvrtfinala PSZ-Celsi, najneizvesniji dvomec, itd itd...

  • Upvote (+1) 1

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Tako je. Ne može niko mrzeti UTD više od mene, ali sinoć, objektivno, delovali su kao tim, u kome se vide neki ispravljivi nedostatci, ali tim, nevertheless.

 

Ono nije čist bunker, ono je defanzivna igra na kontru, tako moraš da igraš protiv nadmoćnog tima, nema ti druge. Uz malo sreće, uspelo bi.

 

Najveći lol je reći da je gol Vidića srećan, pa nije to PES 2013, majku mu, gde su golovi glavom stvanro samo stvar sreće, ono je RL fudbal. Taj Vidić 25 godina svog života mlati loptu glavom 50 puta dnevno i ubija svesno svoje moždane ćelije ne bi li što efikasnije loptu tom istom oštećenom glavudžom odbijao od svog gola, i povremeno je strpao u protivnički. I kako je samo majstorski to izveo, iz teške pozicije, ponosiš se što si Srbin kao i on, bre :-) Sreća, my ass :-)

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

bravo grujo care , ti si najpametniji .. moja poenta je bila da se svi sad nesto loze na mutd posle sinocnjeg meca , mnogi pricaju cak i kako ce utd da prodje, ulivaju im samo laznu nadu.. :)

a za persija jel dao mozda nekom jacem timu gol ove sezone? covek se nije ni video na poslednjem mecu protiv liverpula , staridz je za njega izmislio fudbal

milance slazem se , odlican je brat Vidara , nema govora o tome ,  ali  trebalo je i imati srece sinoc pa da udje u gol bas , s obzirom kako ju je zahvatio .. :D

Edited by stefanm
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...