Jump to content

Koju konfiguraciju uzeti?


Slađan

Recommended Posts

preporuka za Rocket League, mnogo fina stvar za laganu zajebanciju i ubijanje vremena, jos ako imas ortaca za 2v2/3v3 ufff. ima arealno visoki skill ceiling, taman kad mislis da si kol'ko tol'ko pohvatao osnove i da igras kao car, bacis pogled na top 10 ekipu i njihove partije i useres se u gace =c

Edited by digrejzo
Link to comment
Share on other sites

ajd sto je spremio to, nego sto kupuje lap sa specifikacijama ko slavne beogradske 486ice DX sa 1 mb ram i hdd od 40 mb (iz 93ce-4te, tj vreme kad je 4mb+120mb bio nizi prosek za 386ice)
znaci brzi ce ti u radu biti i3 sa ssdom nego ovaj i5 sa lol 12gb rama i 2tb mehanickim hardom (sem ako ti bas ne treba hard za storage prona) 

http://www.mediamarkt.de/de/product/_dell-inspiron-15-5570-2361501.html

100 jura vishe, al 256g ssd i radeon m grafika, zdrvao...a onda ako ti bas treba storage uzmes neki eksterni hard nakon sto nadjes neku udatu svabicu da te sponzorise ;oD

 

edit

ah da, nemacki windows je posebni pakao =oD

Edited by Kole
Link to comment
Share on other sites

to mi je omiljeni primer konfiguracionog apsurda iz mladosti =o) 
te 486ice sa 1mb rame su bile omniprisutne, ajd stu su bile u bilo kom casopisu po oglasima...al proklete a4 printovane reklame po banderama su bile po gradu na svakom drugom koraku =oD
to im je bila prvobitna akumulacija kapitala...dok je P4 dosao najveci od tih griftera sa pocetka 90ih su imali named firme tipa jugodata =o)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ćao, ovaj neki Ubee evw32b koji sam dobio od SBB-a je sranje :D Ne samo što je wifi sranje nego mi i prekida vezu na kompu koji je zakačen kablom. Izgleda da mu je mnogo što su mu na kablu pc, tv i d3. Je l' imate neku preporuku za neki kršteni ruter do nekih 4k koji će da mi olakša život?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
2 hours ago, SHMEKER said:

Mami je potreban komp za surfanje internetom, i gledanje filomova u hd rezoluciji, i sve to za nekih 300e-max350(a moze i jeftinije naravno xD )  ako je to ikako moguce, hard disk imam, tako da on nije potreban.

MAcBook pro sa 16 GB rama i 512 SSD.

Meni radi! Ziveo Forum!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Ovo što kaže Vudz - celeron G3900 i integrisana grafika su dovoljni da se pokrenu fazon D3 i HotS na low i da budu podnošljivi za igranje, tako da za surf i filmove u životu ne treba ništa više.

CPU+DDR4+MoBo+SSD mogu da se uzmu za manje od 200 evra.

Edited by shw.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Link to comment
Share on other sites

Ja sam imao sličnu dilemu i na kraju sam rešio tako što sam kevi uzeo sa kupujemprodajem neku polovni HP desktop što dovoze ovi ludaci na tone. Tipa za 100 eur može da se uzme i3 druge generacije koji sam ja uzeo ili ako se naleti čak vidim i po oglasima i i5, sa 4GB rama i sl, dodaš SSD za 35 eur (ili ako već imaš neki hard) i mašina zver za ono što njima treba. Tu realno može da otkaže hard pa to treba odmah predvideti i problem je oko custom napajanja i kućišta ako hoćeš grafiku da ubacuješ ali ti to ne treba za matorce :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...