Jump to content

Blizzardov Titan MMO odložen. 2016 u najboljem slučaju


Recommended Posts

Ovo ti je slow pace u odnosu na starcraft gde prvih 10 minuta grade vojsku i fajt traje prosečno po 15 sekundi? Pa čak je i LoL puniji hepeninga vrednih gledanja i nail-bajtovanja od Starcrafta. 

ocigledno gledamo drugim ocima. U sc-u krece akcija od 4-og minuta :)

evo, demuslim je ortak koji je peglao wc3 sa ja u klanu :)

nije neka endgejm pro partija, ali je visi nivo :)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

Ma okej, nije mi poenta da te ubeđujem. Sasvim je okej da te drugo nešto radi... Ono što mene neviđeno smara jeste da ću ja u SC-u uvek videti Marince koji se uvek ponašaju samo kao marinci i to je to, dok u DoW-u jedan te isti junit može da ima 4 različite uloge, a onda se njihova upotreba dalje obogaćuje sinergijom sa drugim jedinicama. NPR Chaos Space Marines koji su ranged jedinica mogu u T2 da se apgrejduju da postanu Melee (gde im se poveća brzina i helt), a samo sa Chaos Sorcererom ima nekoliko različitih kombinacija na koje možeš da ih izabjuzuješ, da sad ne navodim sve jer je nebitno. Poenta je da je gledanje partije pet puta zabavnije (meni) jer se od partije do partije odvija drastično, a ima smisla.

Sinoć nam se lik pojavio sa nekim stratom na koji niko nije znao kako da odgovori i sabijao nas je iz partije u partiju dok nismo provalili efikasan način da ga sabijemo.

  • Downvote (-1) 1

neka osoba glupak hehe

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 11 months later...

 

 

mislim, oni igru nikad zapravo nisu ni najavili ako se ne varam, ali su na krilima uspešnog WoWa mislili da mogu ko zna šta i ipak ne mogu :)

 

Nisu ni najavili, ali su govorili svašta, interno je bilo "već je igramo u najveće i baš je do daja, jedva čekamo da je i vi igrate" fazon.

Edited by Савовски
  • Upvote (+1) 1

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Ceo zanr je u kanalu, da bi neki mmo 2015. ponovio ili napravio bar slican uspeh kao WoW 2005. treba da se desi malo cudo, a Blizzard je ocigledno skapirao da uprkos svim parama ovog sveta to cudo ne mogu da izvedu i to je to.

Steta...kao bivsi wowovac sam se nadao da ce i sa tim novim mmo-om uspeti da naprave nesto, otkud znam, primetno bolje od konkurencije, ali nista od tog posla

Link to comment
Share on other sites

Upravo to...stoji da broj igraca konstantno opada, ali je koliko sam zadnji put video na MMO champion trenutno na 6,8 miliona sto je neverovatno s obzirom da zadnje 2 ekspanzije i nisu bog zna sta, da je sama igra stara preko 10 godina i da je trenutno mrtav period izmedju trenutne i nadolazece ekspanzije, plus je leto...imaju oni tu jos dosta lufta i naravno cedice ga dokle god budu mogli.

 

Sa druge strane mislim da ne mogu da racunaju na neki preteran broj novih igraca, posto klinci uglavnom igraju ono sto igraju drugari, a drugari danas vecinom igraju MOBA igrice, tako da ono...kao sto rekoh ceo zanr je u debeloj silaznoj putanji trenutno i ako npr Wildstar nije uspeo da privuce znacajan broj igraca na duze staze, Blizzard moze samo da bude presrecan sa trenutnim stanjem WoW-a bez obzira na gubitak igraca.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...