Jump to content

Watch Dogs


fatboy

Recommended Posts

meni je ok da okejnija ne može biti. Prehajpovana ali nije loše. Priča je baš nezanimljiva, open world tj. free roam ume da bude kvalitetan i nekako celo iskustvo je solidno, i najveći problemi su u stvari izdavačko/etičke prirode i priča koja je glupava (i bagovi na PC-ju). Vožnja je mogla da bude bolja ali su se bar potrudili da svako vozilo ima svoj fazon dok se vozi, nije generičko sa samo drugim skinom, a i ono, uvežba se čovek na kraju.

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

E kako vam se svidela igra ?


Ja sam presao samo main story, cisto da vidim kakva je do kraja, i malo side questova ako me bas nije mrzelo da ih odradim.


Generalno igra uopste nije losa, prehajpovana je bila naravno, ali ovako kad igras sasvim je kul. Zanimljiva je prica, misije su zanimljive, bas je skroz OK. Nista spektakularno sad WOW kao GTA V jelte, ali ovako okvirno gledano lepo je potrositi sate na nju. Jedino ne znam kakav je multiplejer deo, ali kontam da se okej uklapa u sve, mada nema nesto mnogo kontenta za sada u tom delu, ko sto vidim po rivjuovima.

Link to comment
Share on other sites

Meni je na kraju ispalo ok, očekivao samo malo uzbudljiviji doživljaj i možda malo gotivniju priču ali jebiga, ne može se sve imati. Ovo kako jeste - nije loše, gejmplej je u startu malo neugodan ako odlučiš da odmah kreneš u švrljanje okolo, a ne da ideš samo main story.

 

Ono što bih najviše želeo je da Ubisoft otpusti ceo PR tim, nađe neki realniji, a zaposlnima zabrani da govore išta o igrama što nije skriptovano, da im se svima priče podudaraju. Ili to ili prosto da ne lažu i dodvoravaju se novim konzolama, što je realno mega, mega jadan trend postao.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...