Jump to content

Warframe


Recommended Posts

  • 2 months later...

Da ozivim topic.

Igra li neko ovo, da se utalimo?

 

Meni se, generalno, svidja ova igra.Nije p2win, sve se moze kupiti regularnim ingame keshom...Ili naci blueprint i nakraftovati.Jedino sto za neke delove treba bas dosta materijala.

Realno, ne fali joj nista.Ima koji bug, ali jebi ga, i dalje je beta.

Link to comment
Share on other sites

Zanimljiva mi je igra skroz, kada naiđem na ok ljude pa se igramo sa izazovnijim misijama a ne sa easy mod, onda igra pokaže potencijal koji drži u sebi. Jedina činjenica koja me smara i drobi je ta da može za prave pare da se uzimaju tokeni koje opet trošiš na sve ostalo čak i nove skinove, boje (možeš da bojiš sve što imaš u posedu), . Možeš i bez toga ali je procedura mnogo teža i dugotrajna za pravljenje jer ide po principu blueprint pa matsi koje ne znaš ko gde i šta dropuje. U glavnom, za sad me drži ne nešto previše ali što kaže k0baya 30 minuta shooter :)

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

Link to comment
Share on other sites

ahahahaha mi generalno igramo sve igre 30 min xD da me gw 2 ne drži koliko me drži ovu igru bi igrao mnogo ozbiljnije, ali ovako i po 2, 3 sata je igram ne na dnevnom nivou ali svremena na vreme je pokrenem. A njeni kreatori su smislili dobar koncept  zarade tako da ne verujem da bi im smetali i mi od 30 min :P

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

Link to comment
Share on other sites

čisto sumnjam, svaki put kad sam igrao, bilo je brdo igrača, a svaki igrač koji je bio u mom timu je imao kupljene iteme u smislu real cash iteme. :) možda neće hajp da traje bog zna koliko ali mislim da će da prođe kao i tenkovi :)

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

Link to comment
Share on other sites

voleo bih da mi misli budu tačne i da ne bude još jedna igra u nizu fejlova! :D reklama je pola posla, samo što imaju isti sistem napredovanja + gomila svega što današnjoj igračkoj populaciji treba. a i igra je tek u beti tako da može mnogo da se očekuje u nastavku :)

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

ne znam gde mi i kako mi je izasao Warframe, ali pre 4-5 dana odlucih da ga konacno probam i moram da priznam da mi je bas fino legao, barem za sad. nije tajna da je igra grind-heavy, ali trenutno mi grind ne pada uopste tesko, narocito zato sto jos uvek ucim sta je sta i polako savladavam osnove.

ono sto me izuzetno prijatno iznenadilo je kvalitet same igre, ako uzmemo u obzir da je u pitanju F2P naslov. lagano bi mogao da prodje kao AAA bez ikakvih problema - vizuelno izgleda prilicno osvezavajuce i up-to-date, animacije i pokreti su sjajni, kontrole su odzivne i parkour kretanje nivoom je bas zadovoljavajuce (narocito kada se usavrsi slide/jump/bullet time), ima preogroman izbor naoruzanja podeljen u tri grupe (primary, secondary, melee), borba je izuzetno brza, osvetljenje, eksplozije i particle effects su super odradjeni, itd, itd. 

sa druge strane, kapiram da developeri moraju nekako da drze igrace i tako stalno dodaju nove sisteme, misije, valute, stvari za grind i tome slicno, i to mi je skroz okej, ali mislim da je pocetnicima ipak malo previse konfuzno. u sustini, ako neko planira da krene da igra, moj topli savet je da se odvojite barem dva sata vremena i lepo odgledate par klipova za nubove na YT, malo procesljate wiki i procitate koji introduction manual, cisto da ne budete potpuno pogubljeni kada pocnete da igrate. sve sto postoji u igri se moze nabaviti grindovanjem potpuno besplatno, a tu je i brzi nacin - placanjem platinum (premium) valutom. sam model koji koriste nije "pay to win", vec vise "pay to skip", ako vas smara grind. ljudi koji igraju duze kazu da su deeloperi fino izbalansirali grind da bude taman izmedju "kupicu platinumom" i "nije problem da izgrindam". ako uzmemo u obzir da je ubijanje protivnika (odnosno, grind) dosta zanimljivo, sam grind ne bi trebalo da bude preterano naporan. doduse, ovo pricam kao nub koji igra 5 dana, videcemo da li ce mi se misljenje promeniti u nekom trenutku kada budem krenuo da radim duze kvestove i skupljao komponente za jaca oruzja.

u poslednjem Plains of Eidolon apdejtu od pre par dana su ubacili open world oblast sa day-night ciklusom, bossovima i gomilom drugih stvari, a evo i sta o tome misli gospodin TotalBiscuit:

space ninjas with magic!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...