Jump to content

JINX Majice - StarCraft II | Wow | Diablo | Portal 2


Recommended Posts

Sra koje sranje??! Brate ja sam narucio preko pma majice nisi mi odgovorio vec 5 dana? !

lepo sam ti ovde odgovorio da i drugi lepo vide kako neke stvari ne treba raditi.

Kada ostali članovi foruma mogu da ispoštuju neke osnovne radnje koje su navedene u prvom postu što se tiče naručivanja i neke osnovne kulture, ne vidim zašto ne bi mogao i ti.

Ne razumem to "zovi ti mene pa da se dogovorimo". Piše lepo od kad do kad radimo i kada TI možeš da zoveš i da se raspitaš koje majice HOĆEŠ, a ne koje nećeš i da sada ja moram da razmišljam šta si hteo da kažeš. Kad bi mi svako ko NEŠTO HOĆE pisao kroz fore, fazone i sarkazam morao bih da izgubim ceo dan dogovarajući se oko nečega veoma prostog sa jednim čovekom koji nije mogao artikulisano da smisli šta želi. Ne uđeš u maksi i kažeš "hoću, neću ovo, neću i ovo, ne znam šta hoću, ma idem ja kući, a vi mene zovite da me pitate šta hoću i da li me zanima išta".

Evo lep primer Coyotea, koji uvek kad šalje nešto, uredno mi čovek napiše sve kako treba, kratko i jasno i sve ko podmazano bez problema ili Dulio koji me je lepo pitao kako i šta i ja mu lepo odgovorio i čovek uzeo duks, nema problema.

Nisam ja izdvojio podosta vremena za prvi post da navedem sve bitne detalje u jasnoj formi koji bi mogli da koriste nekome ko hoće da naruči nešto bez puno mozganja i gubljenja vremena da bi ti mene sad sve to ponovo pitao i to još nejasno i da bi ja sada tebe zvao da vidim šta ti odgovara. Da ne pominjem što je bila nedelja predveče. Da bi na kraju konstatovao "koje sranje". Idi molim te još jednom pročitaj prvi post, deo oko naručivanja pa ako ti paše, kul. Ako ti ne paše - jbg, dešava se.

  • Upvote (+1) 1

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Sviđa mi se sve, ali kad pomislim da bih kupio i nosio nešto ovakvo, u obzir dolazi samo jedna stvar - klasični Warcraft 3 Undead Crest, tj.

wciii_undead_crest-t2.jpg

ScourgeCrest.jpg

Ako ima ovakvo nešto, javi na pm, uzimam... Eventualno nešto sa Arthasom...

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...