killYg0r Posted October 30 Report Share Posted October 30 4 hours ago, dovlagsi said: 2,0 benzinac 265 KS, bez ikakvih hibrid elektro gluposti 👍 ar moze neki da mi objasni zasto nasi uvoznici Skode nemaju u konfiguratoru pola opcija, kao sto je za pocetak 2.0 beznin motor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 30 Report Share Posted October 30 Samo TDI bajo moj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 30 Report Share Posted October 30 Pa da, traktorski motori za traktorsko trziste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30 Report Share Posted October 30 5 hours ago, dovlagsi said: vozim/vozio sam kineska (volvo), američka (jeep), korejska (kia), japanska (toyota), nemačka (vw, opel) i francuska vozila (reno). KAKO ZNAS STA MIJE OMILJENO PA ZATO ŠTO TO SAD VOZIŠ TO JE OMILJENO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 31 Report Share Posted October 31 AU JESTE Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Tuesday at 01:49 PM Report Share Posted Tuesday at 01:49 PM nova Suzuki Vitara! ... pardon eVitara, naravno global BEV 4WD model made in India 😞 ne znam da li sam subjektivan jer pomalo navijam za Suzuki, ali mi je prilično simpatičan auto 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Tuesday at 04:52 PM Report Share Posted Tuesday at 04:52 PM Ako nista drugo makar enterijer nije skroz crn, to bi moglo da postane standard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Tuesday at 06:19 PM Report Share Posted Tuesday at 06:19 PM 4 hours ago, dovlagsi said: ne znam da li sam subjektivan jer pomalo navijam za Suzuki, ali mi je prilično simpatičan auto 🙂 podseća spreda da neki onaj MG ili tako nekog kineza, ali overall nije toliko loše. no kao i uvek kod suzukija, voleo bih da vidim uživo zbog kvaliteta materijala i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted Tuesday at 08:11 PM Report Share Posted Tuesday at 08:11 PM Ahh Suzuki, prva ljubav zaborava nema! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted yesterday at 11:42 AM Report Share Posted yesterday at 11:42 AM Nešto gledam i iskoči mi da je predstavljen novi Sportage u Koreji, kapiram da će sledeće godine da dođe i kod nas. U odnosu na aktuelnu verziju ja bih rekao da je ovo značajno lepše spreda, čak je i enterijer ok ako izuzmemo malo čudan volan. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted yesterday at 11:44 AM Report Share Posted yesterday at 11:44 AM Deluje mi i da je za klasu veći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 01:32 PM Report Share Posted yesterday at 01:32 PM 1 hour ago, Zwerko said: Nešto gledam i iskoči mi da je predstavljen novi Sportage u Koreji, kapiram da će sledeće godine da dođe i kod nas. U odnosu na aktuelnu verziju ja bih rekao da je ovo značajno lepše spreda, čak je i enterijer ok ako izuzmemo malo čudan volan. pa samo su copy paste prednji deo Sorenta? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted yesterday at 02:58 PM Report Share Posted yesterday at 02:58 PM Skoda Kylaq (ko da rendom bacaju slova pa šta bude to je naziv) 1,0 TSI 116 KS samo za tržište Indije 8700 EUR . . . . (ako ima neka dobra duša da stavi ovom magarcu zastavu EU ili nešto tako, da imamo sa ubuduće, hvala) 1 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago Ozbiljan skup nakaza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago NISSAN je pokrenuo plan hitnog zaokreta koji uključuje gubitak 9000 radnih mjesta i dobrovoljno smanjenje plaće izvršnog direktora Makotoa Uchide za 50 posto nakon što je otkriveno da je tvrtka zabilježila kvartalni gubitak. Treći najveći japanski proizvođač automobila najavio je smanjenje globalnih proizvodnih kapaciteta za 20 posto i smanjenje troškova za 400 milijardi jena, što je oko 2.6 milijardi dolara. Smanjio je prognozu godišnje dobiti drugi put ove godine, ovaj put za 70 posto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts