Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma


VELIKI KURAC

Recommended Posts

  • Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Novi smart!

 

1,0 12v 71 KS

1,0 turbo 12v 90 KS

 

RWD, ista dužina, širi za 10 cm

manuelni menjač kao standard!

deli 70% delova sa novim Twingom...

kud ide ova današnja auto industrija meni nije jasno :(

 

u ponudi će ponovo biti i novi ForFour, koji će sada izgledati vrlo slično FowTwo, al neću njegove slike kačiti, mnogo je ružan

 

smart%204.jpg

 

smart%2044.jpg

facebook.com/speed.rs

Link to comment
Share on other sites

eh, skica....

 

f27c4eace6a77319fb06024e67a51dbb.jpeg

 

a0ae4e1902ca2f4de8de543b56ba0194.jpeg

 

85bfb207e4838df731692a04dfff24f4.jpeg

 

edit: ova crna je najjaca verzija sa 1.2 TSI od 105 KS....

Samo da prokomentarisem za Insigniju i mesto pozadi - taj auto nema mnogo mesta ni napred ni pozadi... Znam, zato sto sam hteo da ga kupim. A sto se tice velikih limuzina, sve L verzije limuzina itekako imaju mesta pozadi, kao i svakave Nissan Teane, Toyote Camry i cak i moj Ford Modeo...

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

Link to comment
Share on other sites

Samo mi je onaj zeleni bas ruzan spreda, ovo ostalo mi je sve ok, ali je pitanje da li je to finalni izgled. Po meni, ako bude iole pratila liniju Rapida i Oktavije ce to biti sasvim lep mali auto. 

 

A ovo je onaj BMW s pogonom na prednje tockove?

 

Edit: cek, tek sad vidim da je oficijelna fotka? S kravom?!

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

al' će tek sad da padne "podmazivanje", samo na drugoj lokaciji :)

 

 

Svi koji naprave saobraćajni prekršaj moći će s policijom da potpišu što su se dogovorili i tako isposluju minimalnu predviđenu kaznu, saznaje “Blic”.

U praksi, ovaj sporazum znači da vozač koji od sutra bude uhvaćen u prekršaju, najpre dobija zapisnik od policije i čeka pokretanje postupka. Kada prekršajni sud usvoji policijsku prijavu, vozač dobija poziv i saznaje da je protiv njega pokrenut postupak.

Tada, vozač može da ode u policijsku stanicu i traži da potpiše sporazum o priznanju krivice. U dogovoru s policijom vozač dobija minimalnu novčanu kaznu propisanu Zakonom o bezbednosti saobraćaja, a zatim se pregovara i na koliko će mu meseci biti oduzeta vozačka dozvola.


- Vozači neće moći da se dogovaraju o broju kaznenih poena jer želimo da sa ulice izbacimo one najnesavesnije - kažu u saobraćajnoj policiji i dodaju da za najveće prekršaje u saobraćaju, kao što su nasilnička vožnja i potpuno pijanstvo, nema dogovora.

Milan Marinović, predsednik Prekršajnog suda u Beogradu, kaže da vozač ne mora odmah po sudskom pozivu da potpiše sporazum, već to može uraditi i tokom postupka. Ali, vremenom gubi beneficije.
 

- Kada vozač u toku suđenja shvati da će biti strože kažnjen, tada može tražiti sporazum sa policijom. Ali, tada će mu MUP dati mnogo nepovoljniju ponudu - najavljuje Marinović.

Damir Okanović, predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja, podvlači da je ova novina dobra, ali da se nikako ne zloupotrebi.
 

- Za ljude čiji je prvi prekršaj, to je odlična stvar. Ne smemo da dopustimo da se primenjuje na nesavesne i bahate vozače - upozorava Okanović.
Link to comment
Share on other sites

AHA!

 

 

 

Tokom poslednja dva dana sa dva automobila, beogradskih registracionih tablica, ukradena su sva četiri točka dok su bila parkirana u naselju Cerak.

Dva dana za redom vlasnici automobila ostaju bez sva četiri točka, a prema rečima čitalaca "Blica" koji nam je i poslao fotografije, na ovaj vandalizam još niko od nadležnih nije reagovao.
 

Kako navodi, interventna policija u ovom naselju non stop patrolira i zaustavlja maloletnu decu, a kad se desi neka krađa niko od nagležnih se ne obazire.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...