Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

Одем у Нови Пазар по неке ракије, и реко ајд да свратим до неке радње да купим фармерке. Уђем у прву, нађем оне које ми се свиђају и, под предпоставком да су тамо све фармерке џаба, реко симпатичној продавачици да ми их наплати. Лонг стори шорт, мислим да сам ушао у једину радњу у целом граду где су фармерке скупље од 2000дин. (платио сам их 5500)

Link to comment
Share on other sites

Одем у Нови Пазар по неке ракије анд судденлу а вилд дуле аппеарс, и реко ајд да свратим до неке радње да купим фармерке. Уђем у прву, нађем оне које ми се свиђају и, под предпоставком да су тамо све фармерке џаба, реко симпатичној продавачици да ми их наплати. Лонг стори шорт, мислим да сам ушао у једину радњу у целом граду где су фармерке скупље од 2000дин. (платио сам их 5500)

па зато су добре :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

šetamo mira i ja danas, i kod zelenjaka nam priđe riba i pita da l hoćemo da radimo anketu za milka čokoladu.

ofc da smo pristali. i riba nam uzme podatke i tu neka pitanja o tome šta pijemo i koliko često, i kao ajd idemo sad ovde da pogledate neke reklame, 10 minuta, i dobijate čokoladu.

i uđemo mi u neki haustor, i penjemo se nekim stepenicama, i sve što mi je u glavi je da sam uzeo bombonu od nepoznatog čike i da ću biti jeban.

srećom, samo smo bili jedne od onih 14 od 17 žena koje bla bla. odgledali par reklama, jednu od njih za šveps i odgovorili na gomilu pitanja i dobili po čokoladu.

pa, ako vas saleti riba kod zelenjaka i ponudi čokoladu, a imate 20 minuta, želite čokoladu i živite na ivici kao mi, go forth.

Edited by prota_
  • Upvote (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

Па то се и ја надам да ће трајати 100 година, кад у НП коштају толико [:D]

И мене исто саватали за тако неку анкету код теразија, само што је била за пиво. Добио сам да густирам онај јелен са 'шеницом (ваљда су испитивали тржиште) и једну лименку обичног јелена.

Link to comment
Share on other sites

A čizkejk i weeeeeeee ništa? E moji vi :(

[roflmao]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Ja sam pre tipa nedelju dana isao Beogradskom sa ribom, i savata me neka milfovka ispred lokala sa pitanjem "je l' se razumes u kompjutere, ajd zamnom da mi pomognes", ova moja ostane napolju a ja sa sve mislima da ce me navatati neki njen unutri i ass rapeovati ili pak mozda skorujem sa milfom. Na kraju ipak nista, zena nije otkacila dugmence za napajanje i uplasila se sto joj se nije upalio komp. Zahvalila se najnormalnije i nista vise :(

  • Downvote (-1) 7
Link to comment
Share on other sites

Nisi dobro guglao :) Ne mogu sad da se setim napamet nijedne firme koja to radi, ali prostim guglanjem nadjes par komada:

http://www.reklamnim...gorija=ID trake

http://www.psiho.rs/...TRAKE KLIP-KLAP

Generalno trazi bilo koju firmu koja radi stampu na promo materijalima i sl.

Edit: To je ako oces da ti stampaju nesto na trakicama. Ako ti trebaju samo blanko trakice nazovi Copy centar ili tako nesto oni to imaju.

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Dule "greskom" iskapi 2-3 metanolske rakije ujutru da ima izgovor ceo dan da sljoka!

Jok, ja sam tamo uzimao samo plave.

Mada ono, ja ovde kao neki korumpirani politicar, a po forumu se razbacuju audijima, dzipovima, stanovima po centru i periferiji, a ja zivim s kevom i otplacujem kredit za kola iz nize srednje klase :tf:

Ajde to, nego su neki sve ovo vreme u vlasti. Ili barem u instituciji koja je snabdevala tvoju, a snabdeva i ovu vlast novcima, i gde se najvise manipulise sa kursom, krade i namesta tajkunima. :tf: I onda je Zverko izdajnik!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...