Jump to content

Online kupovina igara


Slađan

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
3 hours ago, voodoo_ said:

Wolfenstein: The New Order (GOG verzija) za 16 centi na Kinguinu, ključevi sa Amazon Prime-a

bukvalno sad moram da proveravam sve ove programe, htedoh da kupim i kao ček da vidim, kad ono imam na EPIC-u, valjda su delili free nekad.

Link to comment
Share on other sites

Ok, ja sam retardiran izgleda. Kao da uzmem Heroje 3 HD dok su na popustu. Uzmem na Steamu pre par nedelja, kao ono samo klot Restoration of Erathia. Vidim juce na Gogu popust na Heroes 3 complete za dzabe, uzmem to, kad ono nije HD nego fazon 640x480. I posle zasto ljudi jos uvek koriste pirateriju, zar nisu mogli neki normalan bundle da naprave, a ne sve ovako polovicno. Inb4, 1st world problems.

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Za Ubisoftovu HD verziju na Steamu u About bukvalno piše "Important note: Heroes III – HD Edition content is based on the original 1999 game: The Restoration of Erathia."

Ubisoftova HD verzija na Steamu nije isto što i onaj ruski HD mod.

GOG verzija je klot izdanje Complete bez dodatih modova (jedino što je EXE pečovan raznim u međuvremenu otkrivenim fixevima da bi uopšte radio na novim Windowsima), ali ruski HD mod nije bundlovan u paket jer prosto neće izdavač ili prodavac da bundluje nezvanične modove koji su u stanju trajnog razvoja, prosto nit je 100% stabilno da bi ga izdavač/prodavac supportovao preko tehničke podrške, niti je to definitivan način na koji svako treba da igra. Jedini izuzetak za koji znam je Vampire Bloodlines koji se prodaje sa nezvaničnim patchom jer je u klot izdanju neigriv.

Ali ruski HD mod jeste kompatibilan sa GOG verzijom u smislu da možeš da ga instaliraš na Next -> Next -> Next i da će sve da radi, tako da se nisi zajebao kupovinom GOG verzije.

TL DR Ne kupuj igre uveče

  • Like +1 1
  • Upvote (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Ово што ти Вуду каже. ХД мод и хота и шта још не ради ко сат. За дуге јесење немачке ноћи милина. 

Заиста није проблем да се направи да ради. Ја сам играо у 1440 на 32 инча. Лепо је. 

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

 

Link to comment
Share on other sites

Sedmica

Petica je dosta dobra, mada je vizuelno dosta zastarela (tj ne igraj na prevelikom ekranu i biće podnošljivo) ali gejmplej je dobar mix trojke i noviteta iz konkurentskih igara (peticu je pravio Nival koji je prethodno razvio Etherlords 1 i 2 pa su ispekli zanat).

Šestica onako, malo nisu znali šta će i gde će, možeš propustiti slobodno tim pre što ju je sedmica učinila nepotrebnom.

Sedmica uopšte nije loša (uz nezvanični patch), na Steamu je loša ocena zbog inicijalnih tehničkih problema i što traži Ubisoftov klijent uporedo, ali ja sam uzeo direktno na Ubisoft launcheru i sa nezvaničnim patchom nisam imao nikakvih problema. Gameplay je mix petice i nekih novih fora (gradovi imaju "area of control", ubacili su flanking bonus ako udaraš s leđa u bitkama, možeš da šalješ karavane između gradova umesto da imaš namenskog heroja kao mazgu za trupe). Na reselling sajtovima ima Ubisoft ključ za desetak evra complete verzija sa ekspanzijom.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Dule_smor said:

Imam piratski HD Complete sa SoD i AB, ali on ne podrzava 2560×1440. Ne znam dal moze doduse u prozoru da radi, probacu...

Koliko se secam ne moras da renderujes u 1440. Mozes da se igras malo sa rezolucijoma za renderovanje i prikaz. Ja sam nasao kombinaciju koja mi izgleda lepo a da sprajtovi nisu minijaturni. Ali ako ti se ne dopada, nista onda.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

 

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Dule_smor said:

Lol, nobina sam, sad tek videh da ovaj piratski HD Complete podrzava i 2560x1440...vrh izgleda, nema verze ni sto je malo sitno 😄

 

predviđanja su se obistinila. dule uzeo novi komp da cepa heroje3! 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...