Jump to content

Dragon Age 3


Bof

Recommended Posts

Ja zavrsio. Oko 50 sati igre.
Imao sam cudan bug u poslednjem boss fajtu, kada izgleda usled toga sto sam ga mlatio prebrzo igra ne uspe da ukljuci cut scene malo pre nego sto ce umreti. I onda on tako stoji neunistiv. Vidim da se desavalo i drugima tako da je bas ono bugchina, narocito sto je jedini nacin da prevazidjes jeste da ili reloadujes od pocetka fajta, ili da probas da ga gurnes sa litice, sto vidim da je nekima uspeval na youtube-u (ne i meni).
 
Kinght-Enchanter je toliko predrkan, da nema smisla uzimati ga. Ako sam pre te specijalizacije koristio pauzu svakih par sekundi da bih rucno rekao svima sta da rade, sa KE-om bih jednostavno bacio barieru i isao u masu, klikajuci F1. Sto je najgore cak i u boss fightovima je to radilo, jedino sto svi ostali poginu, ali sam KE ostane neozledjen i zavrsi i zmaja i bilo sta. Zaista preterano. Na kraju sam vodio party samo da ih cujem kako kenjaju.

 

Ono sto ova igra ima bolje od mnogih je iluzija da party memebery imaju razradjene licnosti, koje nastavljaju da evoluiraju kroz igru. Svi imaju svoj sistem vrednosti, i drugacije vrednuju stvari i odluke.

 

Mozes da romansiras skoro sve party membere, ali ako si musko i strejt cini mi se da imas samo dve opcije. Ja sam probao obe cisto da vidim kako ce da ishendluju raskid. Nisu ga hendlali uopste, sem jedne recenice sve je kao i pre, nema ni pomena. To me malo razocaralo.

Edited by loshmi

Prca mi se za custom titulu!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Odigrao nekih 20ak sati na najtmeru, radeci sve zive questove, vajpujuci x puta, i evo sad prakticno odustajem. Ne_mogu_da_se_nosim_sa_ovim_retard_kontrolama!!!!
Totalna bljuvotina od AI-ja, uzasna kontrola kamere (jos gora u tactical modu), moronski spam levog klika/R za autoattack... znaci no comment, bas bas bas mi ubija zelju za igrom kad ne mogu da kontrolisem skoro nista, default behaviour opcije defend/follow su jos gore. Ako stavim da defenduje suknju, warrior stoji pored nje i gleda u pod, ako ga stavim da prati kontrolisanog lika - onda kako ja selektujem nekoga u partiju tako on(svi) krenu da trce za njim ili da menjaju target na target selektovanog lol, apsolutno je nemoguce podeliti party da ranger cepa jednog, rog bije drugog, warrior tenkuje tvrde, dok suknja radi neki CC/dispell/kurac.... jebale ih konzole i alavost, picka materina EA games-u a i Bioware-u sto je prodao dusu njima.

 

Ukoliko ovo ne bude nekako patchovano ili neki fanmade pack ne bude uradjen - dumpsterujem dragon age za sva vremena

Link to comment
Share on other sites

Ja kad god sednem da igram neku igru na konzoli u današnje vreme, osećam se kao da mi je neko pre toga polomio prste maljem i onda mi dao da igram. Retardirane konzole su retardirane. Izuzetak su sportske simulacije, vožnje i platformeri gde konzole i gamepad prirodno leže.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Ja igram kako tako ovo... igra je jebeno ogromna, imam oko 100 sati gejmpleja ukupno a ne znam ni sam da li sam blizu kraja, imam dosta kvestova, i sledeci korak u main questu mi je onaj gde treba valjda 40 powera da se otvori.

 

Malo sma se navikao na kontrole, ali su i dalje djubre, i najvise mi smeta ono na sta se Shale zali, nemogucnost da kontrolises likove kako zelis. Nema leba da nateras tenka da tenkuje jedno, mage-a da cc-uje drugo i ti da udaras trece. Da ne pominjem sto ranged likovi totalno po random sistemu odluce da se priblize i da pucaju iz melee range protiv velikih protivnika i bivaju 2shotovani.

 

Ali da je igra velika i lepa, jeste, ispravili su sve od onoga sto je bilo u dragon age 1 kao zamerka na tu temu, dosta puta se uhvatim da malo razlgedam okolo i divim se grafici.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Ko nije igrao poslednji Alone in the Dark, taj ne zna šta su traumatične kontrole :(

Tu je rvanje sa kontrolama podjednak deo gameplaya kao i sve drugo

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Šta da ti kažem kad su na liku separatno odradili kontrolu ruke pomoću miša, koji je to horor bio kad hoćeš da udariš nešto/iskoristiš predmet. A tek vožnja taksija, koja je odrađena kao iz neke desete igre, brrrrrr....

Probao jutros ovaj DA3, i ono lepo je odrađeno, sviđa mi se što ne mora da se stane pored svake budale da se priča nešto, ima dobar flow igra, ni previše ni premalo teksta, baš kako treba (kodeks go home, ko će da čita sve ono, lol). Kontrole su ok zasad, nisu baš morali da naprave da se drži stalno desni taster tokom kretanja, ali to je konvencija koja je postojala ranije kod 3D Rpgova.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Нисам много играо, али за сада неко размишљање ми је да су контроле негде 500 пута мање проблематичне од мртве тактичке камере. Само да је прегледније поднео бих и контроле и дегенски АИ и чињеницу да има 0-2 итема које можеш да мењаш на ликовима...и кеца сам играо вечито паузирајући игру у борбама, тако да ми је АИ најмања мука.

Link to comment
Share on other sites

Update:

 

Zavrsio sam je konacno! 120h gejmpleja... ffs... i pri tom nisam uopste igrao ogromne zone Emerald Graves i Exalted Plains osim delova za companion questove da zavrsim.

 

Bez spojlovanja... samo da kazem da postoji post-credit katscena sa klifhengerom!

 

Od likova su mi najbolji Solas, Kasandra, Cole, Varik standardno..... ostali smaraju opasno, posebno vivienne, dorian iron bull.. sera ne toliko.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kako da "otključam" opcije za komandovanje grupom koje se nalaze na desnoj strani toolbara u igri (pored ikonice za prizivanje mounta), one koje se dobijaju na yxz i tako dalje tastere? Jel ima neka opcija koja je po difoltu isključena vezana za to, da li to treba otvoriti u kampanji nekako (iako sam dosta odmakao i očistio lokacija i dalje nisam naleteo na tako nešto, npr., u onim Inquisition perkovima), ili je neki bag u pitanju?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...