Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

Ха, паш сам јуче или неки претходни дан упао на твој профил, кад ето тебе опет међ нама : ) тибор, заборавио сам ти ник колико те дуго није било.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

a dolazak iz čačka te košta tipa 1500... ne znam da l bih se cimao za 500 dinara ceo dan, al dobro, nije da bi radio nešto pametno da nisi došao :D

1080 studentska povratna. Ma cimao sam se jer sam se nadao da cu neshto uspeti da smuljam i polozim. I zapravo bih radio neshto pametno, radim sa matorim i mogao sam biti produktivan danas, al' jbg.

Oce neko hona?

.

Link to comment
Share on other sites

Поштовање суграђани,

Обавештавамо Вас да ће 20.09.2012.г. (четвртак) од 07.00 h, због извођења радова на рехабилитацији аутопута Е-75 на проласку кроз Београд, за саобраћај бити затворена коловозна трака у смеру од Ниша према Новом Београду у дужини од 1100 метара, на деоници од Душановца до Аутокоманде, етапа 16, фаза 2.

На овом делу, саобраћај ће се одвијати двосмерно коловозном траком намењеном за смер кретања од Београда ка Нишу, према постављеној привременој саобраћајној сигнализацији.

Возила која се крећу од Ниша ка Новом Београду, усмеравају се кроз технички пролаз испред петље Душановац у супротну коловозну траку где настављају да се крећу левом претицајном саобраћајном траком све до техничког пролаза непосредно испред петље „Аутокоманда“, након чега се враћају у коловозну траку намењену кретању према Београду, односно у нормалан режим саобраћаја.

На петљи „Аутокоманда“ функционишу сва укључења и искључења.

Возила која се крећу од Београда према Нишу, задржавају свој смер кретања и за кретање користе средњу и десну саобраћајну траку.

Током ове фазе, биће затворено укључење на аутопут са петље „Душановац“, односно из улице Крушевачка у смер ка Новом Београду.

Алтернатива укључењу ка Газели из улице Крушевачка јесте кретање улицом Устаничка, даље преко кружног тока „Аутокоманда“, затим улицама др Милутина Ивковића, Булеваром Мира, Војводе Путника до укључења преко петље „Мостар“.

  • Upvote (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...