Jump to content

Laptop..


SleepeR^

Recommended Posts

http://www.klanrur.c...topic=234924665

Pošto dvini zarađuje 5k eura mesečno kapiram da mu ne bi bio problem da spusti cenu za par hiljada i imaš odličan laptop. Istina je da nema garanciju (kapiram da bi spomenuo da je ima) ali stavio bih pare da će nadživeti sve ostalo što novo možeš kupiti za te pare.

Problem koji ja vidim sa tim budžetom jeste što si ograničen na 15ice koje imaju 1366x768 rezoluciju, a ne mogu da zamislim ikog normalnog da dizajnira na tome. Ovaj hp u toj konfugiraciji što Zverko preporučuje ima prilično slabašan procesor, ja ne bih uzimao ništa ispod B950/B960. Ukucaj B950 ili B960 na itsvetu pa gledaj jedan po jedan. Lenovo G570 sa B950 meni deluje kao najbolji izbor, ako baš insistiraš na novom laptopu. http://itsvet.com/pr...laptop/194/8982

Isto tako možda ne bi bilo loše da baciš pogled na oglase, pa da uzmeš nešto par meseci matoro sa pisanom garancijom, mogao bi dosta jači komp da ispazariš.

Jel baš baš mora laptop da bude? Ono za te pare mož da kupiš komp baziran na Intelu G530 i H61 čipsetu i 23inč dell ips monitor...

Edited by rev
  • Downvote (-1) 1
Link to comment
Share on other sites

Pa treba mi laptop posto necu studirati u NS-u a zivecu u domu najverovatnije. A vamo kuci nemam ni normalan monitor, CRT i dalje koristim. Ne mogu da vuglim sve to u neku sobicu.. I da mogu sa sobom da ga nosim kad budem isao do bakute(zivi mesto pored) i nazad za NS..

A kao sto ste vec skontali budzet mi je problem, a ja te pare nemam sve kod sebe, do nekih 20k bi imao odma da dam, ostalo bi gledao preko tih firmi dal moze na rate da se uzme..

@rev izvini nisam skontao da si uvrstio i monitor, al svakako bi mi vise odgovarao laptop :)

Edited by sleeper.
Link to comment
Share on other sites

Ne znam šta da te posavetujem onda. Po meni bi jako glupo bilo da kupuješ nov laptop koji ti neće zadovoljiti potrebe, pritom se još cimaš sa ratama i kreditom, a sutra ako ga prodaš da uzmeš nešto jače izgubićeš mnogo na vrednosti. Ako sad uzmeš neku 17icu glat možeš da se odmah ratosiljaš kućnog kompa i namakneš još par k din. Ako bi uzimao na rate/kredit vidi ovaj - http://desk.rs/racunari/detalji/ntb-17-3-dell-in-n7110-49382/55611/1?i=0&st=2, zaista mislim da ti se na slabije od toga ni ne isplati da ideš. Eventualno razmisli o varijanti da uzmeš polovan laptop za te pare što imaš u kešu, pa da se koristiš njime dok ne namakneš još love a onda ga prodaš i uzmeš jači nov. Jes drkanje al ono, il platiš il se drkaš, tako ti je to u životu :)

Link to comment
Share on other sites

Prodam ti ja moj, ko nov, ozbiljno, doduse trajanje baterije mu se smanjilo na otprilike 1:30h kada se gleda film.

Toshiba Satelite L650D , platio sam ga 60.000 ili 70.000 ne secam se vise, pre 2 god. U oktobru mu istice dvogodisnja no matter what garancije.

http://www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Satellite-L650D-Notebook.38360.0.html

Zainteresovan?

Edited by BISS
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Uzeo sam ovaj laptop jutros za 37k http://us.toshiba.co...670/C675-S7104/ valjda nisam pogresio...

Samo imam jedan problem sa wireless-om. Tamo kad sam ga palio, preskocio sam onaj deo kad ima nesto valjda da se konektuje na net. I sad ne mogu da se konektujem opet. Pokusao sam da updejtujem i odradio je samo neki "Controller" a ostalo je updejtovano, al i dalje ne mogu da se konektujem. Sad ne znam dal treba jos nesto dodatno da podesavam ?

Poskidao sam sada i najnovije drajvere sa sajta, al' opet nista.. ne mogu da se konektujem. Pokusao sam i onaj troubleshoot da sam pokusa da resi problem, nista ni od toga..

Edited by sleeper.
Link to comment
Share on other sites

Sta mogu da uzmem(i gde) za 60.000-70.000 , da ima 17'' monitor, dobrog kvaliteta izrade, da je za all-around, i poneku igru koja naleti a da nije ultra zahtevni fps, da se ne cuje mnogo kada radi.

Koliko sam upoznat HP ima izuzetnu izrade za razliku od toshibe, ali toshibe u slicnom cenovnom rangu su zato jace. Svaki savet dobroprisao!!!

Link to comment
Share on other sites

jebiga Doco, ipak je ProBook više za biznis

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

A i ovo

mi je hit.

Zakljucio sam zapravo da je to novi nivo nepismenosti gde ljudi zapravo ne znaju sta koja rec znaci.

A izvini sta ti ovde nije jasno i "nepismeno"? Ako neka stvar ima dobru izradu materijala to ne znaci da je pouzdana.

Verovatno spadas u one ljude sa filozofijom da iPhone koji je od "Made in China" brusenog fensi metala i cega vec, ne moze da pokvari ni u snu...

Link to comment
Share on other sites

ahaha ahaha joj joj :)

Dakle idemo :

HP Pro Book su vise za biznis, jako dobra izrada ali nisu pouzdani kao npr ovaj Acer.

Znaci nepouzdani racunari su hit za buziness!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

:) Kao sto rekoh imas ti modele Toshiba Qosmio koju spadaju u kategoriju High end gaming za 1800e kada su se pojavili. Gaming kategorija, koja bi trebala biti extra pouzdana zbog opterecenja tokom jakog gaminga zar ne?

Pa im crkne grafika zbog pregrevanja samo tako. Ako ti istekla garancija imas zabavu - nabavna cena grafike 800e, smesno ali istina.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...