Sign in to follow this  
dek1TJM

Konan - Divlji mac Simerije

Recommended Posts

Drugari ne znam da li ste i koliko upoznati ali domaci strip klub Darkwood je poceo nedavno sa izdavanjem starih epizoda konana u tomovima tj knjigama...stvar je sledeca, do sada su izashle 4 knjige cene se krecu od nekih 2200 do 2800 i problem je shto je prva knjiga prakticno nestala,rasprodata ili shta vec....mene zanima da li je neko mozda poseduje pa bi zeleo da je proda ili zna nekog ko zna nekog ko zna nekog da bi zeleo da je proda....kapiram da je zahtev malo nerealan poshto se 95% ljubitelja i kolekcionara retko odrice knjiga i u ovom slucaju stripova...hvala u svakom slucaju !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не пратим стрипове, јбг, много скуп хоби, али ускоро ће Октобарски сајам књига, и биће у делу за антикваре доста стрипаџија као и сваке године па тамо окушај своју срећу. Само иди одмах први дан чим крене, а моћи ћеш и пре званичне сатнице отварања ући па се одмах упути ка њима.

Једину продавницу стрипова коју знам је Алан Форд на НБГу, колико су им цене реалне не знам, али било би добро и да ступиш у контакт са неким колекционарима па да те упуте како најбоље да дођеш до свог примерка. Можда би ова цена била нека реална?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Једину продавницу стрипова коју знам је Алан Форд на НБГу

ijao koji fleshbek u proslost. sate sam provodio u toj prodavnici kao klinac, samo razgledajuci sta sve imaju. uglavnom bi uzimao neki asterix i obelix strip, koji ne bi imao

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja mislim (nekoliko poznanika je pokušalo i izduvalo) da Konan 1 ne može da se nađe po prodavnicama, dakle ili da se prijaviš u Alanu Fordu i Darkwoodu da ti jave kada neko krene u rasprodaju, ili da juriš po aukcijama.

Inače, ja imam, ali ne prodajem. Osim ako mi ponudiš neke silne hiljade evara za sva 4 broja. :))


.: l@w
.: co-founder of kouteki

Share this post


Link to post
Share on other sites

iskreno ne znam koliki je tiraz u pitanju ali je darkwood uzeo i za sada su dosledni...samo mi je zao shto vishe nema broja uopshte...ne bitno od koje godine datira ali ako radish neku seriju valjda svi delovi treba da budu dostupni inace kako drugacije vishe ljudi da navucesh...inace corey hvala na pomoci,ionako sam redovan posetilac sajma knjiga pa mi se mozda posreci a i okushacu srecu na salonu stripa krajem septembra u skc-u

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this