Jump to content

Darksiders 2


WTFitsLukaDerv

Recommended Posts

Novi Action-Rpg , sequal za Darksiders kec gde ste vi ( u kecu ) bili jedan od 4 konjanika apokalipse - War , koji je krivo optuzen da je pre vremeno zapoceo smak sveta,ide u izgnanstvo i nakon toga dobija sansu da se iskupi i tu krece vasa avantura , iskreno kao dugogodisnji fan Rpgova , em onih vise strateskih pa i ovakvih hack and slash , mogu da kazem da je igra bila odlicna i jako sam uzivao igrajuci je , prica je bila fenomenalna , gameplay odlican , bad dobar kombat, rpg razvitak samog karaktera nije toliko zadovoljavajuc ,jer nemate onaj klasicni razvitak vaseg lika koji pocinje u krpe pa ide od zero to hero .

Po takvim stvarima igra se moze smatrati slicna Devil May Cry igrama.

Pre par dana izasao je nastavak u kome igrate drugog od 4 konjanika - Death . Desavanja igre se odvijaju u isto vreme kao i dozivljaji War-a , dok su druga dva brata ( u ovom serijalu predstavljeni kao Strife i Fury, za razliku od ostalog lorea ).

Vi ( death ) znate da nesto nije u redu sa stvarima koje se dogadjaju vasem bratu ( war ) i pre vremena se oslobadja zatvora i dolazi na zemlju,death je takodje jedina stvar u univerzumu koja moze da povrati ljude koji su izumrli tokom apokalipse pa i ide u pustolovine da sazna sta se desava.

Igra ima vise rpg elemenata nego prvi deo, a i grafika jedan malo gori aspekat prvog dela je poboljsana , svet je jos veci i developeri kazu da rushovanje kroz main quest bez iceg na side moze da traje 20-25 sati u normalnom prelazenju, dok hardcore igraci koji sve ciste mogu da uzivaju i 50-60sati.

Evo i 2 trailera da se uverite sami,pa mi kazite sta mislite u ovoj igri,da li cete da je igrate i jeste li igrali prvi deo ?smile.png

Havarija bracoooo

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...