Jump to content

WTS Odlican acc DK + Altovi & D3


WTFitsLukaDerv

Recommended Posts

Ovako,prodajem odlican acc, drugi owner acc je kod mene vec dugo,u odlicnim odnosima sa original ownerom acca,tako da mogu i tu da vas povezem ako zatreba. Imam sav info osim CD keyeva.

Account ima Annual Pass to januara/februara , subscription se obnavlja oko prvog i ovaj mesec produzetak ide na mene,tako da dobijate sigurno jos bar minimum mesec dana,a moze da se dogovorimo da uplatim i za vise uz doprinos.

Sto se karaktera tice na accountu se nalazi main DK

DK : http://eu.battle.net/wow/en/character/daggerspine/Martiostro/advanced 10255 Achievement pointsa. Ubrzo cu da nastavim da radim na Loremasteru,tako da bi mogao da padne neki dogovor i da to odradim pre prodaje, to bi dodalo 2 titule + tabard .

Petovi : Nemam pojma ima oko 70-80,to mene nikad nije nesto puno zanimalo, ima fenixa iz mgta i jos par simpaticnih.

Mountovi : e ovde vec ima po nesto ( trenutno se radi i na projektu Swift Spectral Tiger ) tako da ako se ne bi radio loremaster,ili uz loremastera do MoPa bi mogao i da se ima Swift Spectral.

Od rare mountova ima : Raven lorda, Mgt belu pticu , FIRELORD mounta crvenu pticu od raggy hc. Ulduar/Icc 10 & 25 mountove , Zul Aman beara ( cata verziju ofc ) I Firelands meta achievement pticu ( ljubicastu ) . I jos mnogo mnogo manje vaznih ( ko par mamuta itd ).

Vazna je cinjenica da ima dosta odlicnih mountova teskih za farmanje koji ce ubrzo biti account-wide.

Gear : PvP gear koristi 410 pve weapon i full t1 pvp gear , 403 ilvl . PvE gear je skoro full BiS itemi vecina HC , neki normal, 406 ilvl ( mainspecc frost ima 2x Souldrinker 416 ilvl HC ) i ima isti 410pve weapon koji koristim za pvp za Unholy spec. Tank gear 410 ilvl weapon,dosta odlicnih itema 400 ilvl. Sav gear je BiS enchantovan i u pve gearu su vecinom epic gemovi,pvp je mesavina epic i rare.

Igrao sam expanziju dosta casual pa je na pvp nivou so-so ima 1980 2v2 highest rating,oko 1.7k 3v3 , i rbg sam igrao na maximum 1960-70 ratinga,ali je sada pao character oko 100-150 ali znaci i to moze da se pici fino.

Ima lik oko 10k Golda . Bs I Eng na max,masu recepata, vecina archeology achievementa 525 , fishing 525 masu achiev, cooking je low ali ima neke daily achieve mogu to ako treba da nabudzim za nesto achievementa.

Ubio 1/8hc 8/8 normal jos pre par meseci,nisam ga igro.

Altovi : Mage http://eu.battle.net/wow/en/character/daggerspine/Martimage/advanced

3630 achiev : nista preznacajno vecinu explorera odradjena .

388 pve ilvl i koja pvp stvar u banci.

Mountovi : Od ground mount sam se crnjacio i farmao Raven Lorda i na ovom charu, flying ima Ulduar i ICC 10 zmajceke.

Ima oko 20-25k golda i fishing & archeology max , ima fosil raptora i par petova od archeologya , mag har rep na exalted . Herb/Enchanting od pravih profesija, ali ima vecinu matsa da se izleveluje Tailoring 0 -525 tako da ce i to ubrzo da se odradi.

Hunter : http://eu.battle.net/wow/en/character/daggerspine/Martihunt/advanced

E Hunter je kao sto vidite jako poseban zbog titule. Trudio sam se 2 nedelje i crncio da uzmem ali vise nego isplativo. Pricao sam sa vise gmova i izgleda pozitivno da ce biti sharable.

Dakle ima titulu Herald of the Titans , koja se dobija kad se ubije Algalon sa grupom od 80tih gde niko nema vise od 226 ilvl, sto je i dalje,iako lakse ,dosta tesko i izazovno ( pogotovo skupiti 10 kompetentnih ljudi )

takodje Mining/Herb na max. 310% mount - Ima mag har exalted i Ulduar 25 mounta ( vecinu odradjeno i za 10mana )

Ima 2885 achievementa , dosta exploringa odradjeno,ali cu da odradim jos da se samo od toga uzme bar 3k . Ima archeology i fishing na max, iz fishinga ima po nesto achieva, archeology dosta slabo,al moze i tu da se uzme nesto po potrebi. Gear je pocetnicki i potpuno ocajan , ali to nije problem bacicu se na to da ga izgirujem bar za lfr/raidovanje. 5-10k golda nemam pojma sad.

Druid : http://eu.battle.net/wow/en/character/daggerspine/Martidroo/advanced

1440 ach,exploring po malo odradjen,odradicu jos da se uzme malo achia, Fishing + Archeology max, Archeology skoro sve odradjeno.

Mining/Herb max , odlican char za farmanje + 310% mount ima pvp kodoa , 10-ak K golda.

Gear ko i hunteru 0 , ali ima dosta da se pocnu dungeoni tako da po potrebi mogu i njega da nabudzim dovoljno za LFR/da pocne raidovanje.

Warrior http://eu.battle.net/wow/en/character/auchindoun/Enforce/advanced

Njega sam sad poceo da levelujem,pre par dana,brzo ce biti max level,imati 2x prof archeology i fishing max . Explorer i osnovni gear bar za LFR, na ovom serveru ce se farmovati za Spektrala. par k golda.

Hunter level 60 : http://eu.battle.net/wow/en/character/boulderfist/Highlol/advanced

Nisam ga igrao 100god.

EDIT:

Zaboravio sam da dodam da account ima i Diablo 3 na kome se nalazi Witch Doctor level 60 sa osnovnim gearom da se pocne inferno + nesto sitno golda.

Ima jos par likova na dijablu:)

Na accu se nalaze mnogobrojni heirloomi skoro svi u igri,mislim da sam napisao sve sto treba,ali za kontakt/info ili kupovinu , PM , Skajp : LUKSYI i/ili msn : orfanidza1917@hotmail.com ali skajp i msn ne proveravam pre-redovno

Havarija bracoooo

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...