Jump to content

STEAM


Recommended Posts

inače, od juče je uveden i novi način kupovine ajtema i kartica na STEAM Marketu. Pa više ne morate da ganjate i rifrešujete i budžite skripte u brauzer da ganjaju cenu koja vama paše već možete da pronađete šta vas zanima (trenutno radi samo za neke trading karte, tipa HL2 i ove Summer sale), obeležite koliko vam komada treba, koji je minimum koji želite da platite i onda čekate dok ne stigne red na vas i kriterijumi se poklope.

 

Druga stvar, vidim da je prosek prodaje ovih summer sale karti 0.28-.034€ što je previše. Tako da je sad odličan trenutak da prodate duplikate ako imate ili viškove ovih novih karti, a kupovinu ostavite za poslednji dan rasprodaje pošto će najverovatnije biti golemo jeftinije karte. Tako je bilo bar na poslednje dve rasprodaje, pa ne preporučujem zaletanje.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Legendary dobijaš sve dlcove, a ovako samo osnovnu igru, tako da vredi za 10€. Gde god da kupiš Skyrim, moraš da aktiviraš na Stimu. Igra podržava STEAM Workshop pa kroz Steam dodaješ modove.

 

Na Amazonu možeš da uštediš 20-30 centi ali Amazon od skoro naplaćuje porez na sve, tako da na čekautu ti na osnovnu cenu računaju i poreza pa izađe isto ili možda i skuplje od Stima. E sad, nisu sve države SAD izgleda podložne tom porez već fazon 20-25 jeste, a ostalih 20ak nije ali i te što nemaju, imaju većina neki drugi kurac. Jedino valjda ove nemaju još uvek nikakve namete tog tipa - Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire i Oregon. Pa ako kupuješ na Amazonu, probaj da promeniš payment detalje u neku od ovih država.

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Jebemumajku, i dalje mi ne prolazi kupovina na Steamu, ni direktno s kartice ni preko PayPal-a. To traje već mesecima, ne znam šta je (inb4 pitaj banku, sigurno će mi službenice koje ne znaju šta je Steam reći tačan razlog).

Na GoG-u neće s kartice ali bar hoće preko PayPal-a.

 

S druge strane, woohoo, ovih 10,19 evra što bih utucao na Skyrim će mi ostati za nešto drugo o/

Link to comment
Share on other sites

jesi li probao da uplatis neke pare na karticu? :tf:

edit: salu na stranu, ja sam imao tako neki problem sa nekom kupovinom i zvao banku meni su rekli "verovatno sajt nije bezbedan pa vam ne prolazi kartica" .. inace u pitanju je bio jinx.com

Edited by Coyote

oGvh0q0.gif

Link to comment
Share on other sites

nego, što se tiče ovih novih fora a STEAM Marketu, sad gledam baš i totalno su okrenuli sa ovim stvar naopako. Pre su oni koji prodaju diktirali prosek cena po kojoj se nešto prodaje, a sada više izgleda nema da brljaš i pregledaš razne cene ajtema i kartica već samo potražnja. I potražnja diktira cenu ponuđenih stvari, a ne ponuda. Kontam da će pola stvari da okine na minim od .03€ kroz neko vreme, samo kad oni što prodaju većinski popuste :D

pljk!

Link to comment
Share on other sites

za one koji koriste AVAST Free antivirus, poslednji apdejt je doneo neke bagove pa prijavljuje Steam fajlove kao false positive. Valjda će uskoro da isprave to.

 

http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/540744935445719612/

 

https://forum.avast.com/index.php?topic=151118.0

 

Meni malopre izbacio to, a izgleda da nije samo Steam pobrljan, meni je i Xpadder (2013 verzija) prsao zbog toga pa sam morao da instaliram Xpadder 2014, radi ok za sada. Takođe izgleda da šta god se pokrene u Stimu, izbaci da je virus, bilo da pokrećete igru ili ja čim uključim džojped izbaci taj kurac.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...