Jump to content

WTT !


memy

Recommended Posts

Zeleo bih da zamenim svoj acc i na njemu imam:

Human Prist 85 lvl Frostmane: http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Kataklizma/simple

Kao sto vidite pve je shadow 370 lvl item. U dobrom je pve raiding guildu. Imam i disciplin(holy) gear pve i on je oko 365. Ima 10ak titula. Pvp je full ruthles sa ruthles wep 4070 resi i moze se kombinovati shadow ili disco. Sve ostalo mozete videti na amory linku.

Undead Rogue 85 lvl Boulderfist: http://eu.battle.net/wow/en/character/boulderfist/Tozla/simple

On je moj prvi heroj, igram 3,4 godine sa njim, nista ozibljno, onako iz uzivancije :D Prvo je bio u aly na frostmane, Dwarf Immortal, onda sam migrirao i prebacio u hordu. Pve cobat/assasin 364/365 lvl item. Takodje je u dobrom raiding guildu. Pvp oprema mu je Vic/Ruth 3700 resi. Dosta mounta(80ak), 15ak titula i ostalih zajebancija. Detaljnije na armory.

Undead Mage 85 lvl Boulderfist: http://eu.battle.net/wow/en/character/boulderfist/Voodoc/simple

On je skoro izlevelovan, pve gear je 360 lvl item. Trenutno igram sa njim najvise i brzo cu ga jos vise nabudziti. Od pvp opreme ima samo par stvari.

Night Elf Druid 70 lvl Frostmane: http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Zyona/simple

Ima full resto i full feral pvp (brutal) gear. Nista specijalno, twink napravljen za zajebanciju :) :D

Na acc ima jos par nizih lvl alotva (imam skoro sav onaj heirloom kako se vec zove gear)

Prvi sam vlasnik acc-a i mozete dobiti sve potrebne podatke.. SQ, Keyeve, kopija pasosa, licne, mail...

E sad ovako, razlog zato menjam ovaj acc je zato sto kroz par dana krecem na fax i nemam vremena da igram non stop, da budzim sva 3 lika, da im budzim profecije, achivmente, gear itd.

Zelim da zamenim za bilo kojiu klasu na bilo kom serveru, horda, aly sve jedno. Zelim nekog caster dpsa ili hilera, Warlock, Mage, Prist, Druid, Shaman, Paly.. moze naravno i sve, sve ostalo ali teba da ima mnogo dobar gear i mnogo achivmenta, titula, mounta, profesije. Pristajem i da doplatim 50 do 100 eura ako heroj bas kida. (iskomplikovao sam sve ovo malo aa ?) :DDD

Za sve zainteresovane 063 88 53 242, poziv ili poruka sa ponudom. Hvala !

Zaboravio sam da kazem da na pristu ima 15k goda a na rogu 13k golda. Imaju [Amani Battle Bear] i rog ima [Armored Razzashi Raptor]. Opet kazem manjam za bilo sta, gore sam naveo sta bih najvise zeleo. Od prilike 370-375 lvl item i 8,9k achiv + Dosta titula, mounta, exalted rep ect.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...