Jump to content

Koji mobilni telefon


Dule_smor

Recommended Posts

45 minutes ago, brue said:

Треба ми "паметни" телефон, али да не буде паметнији од мене... тако да морам да узмем неки минимум минума. Једино што ми је битно је да Viber ради нормално, како треба и без прављења срања.

Шта препоручујете... нешто убер јефтино а "ок"?

Мислио сам да то купим, а да пређем на неки смешно јефтин пакет МТСа, пошто сад плаћам онај Микс М пакет, а реално га никад не искористим ни до 33%.

Na tvom mestu, ja bih uzeo Mix M sa 50% popusta, 700 din mesečno, i kupio za 50-70 eura neki polovan u garanciji. U stvari, ja I JESAM na tvom mestu, sa sve slabom iskorišćenošću (~50%) Mix M paketa, i tako sam uradio :-) 

Edited by millancche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

Nisam probao te, ali sam probao recimo Huawei P8 lite koji je maltene identičan po karakteristikama a tu je negde i po ceni samo je malo jači brend. I on je za nekog ne preterano zahtevnog korisnika stvarno super, mogu zdušno da ga preporučim. A što se Tesle tiče eventualno baci pogled i na opis na Benchu možda ti da neke dodatne informacije. Koliko sam shvatio Tesla ima stock Android, samo su ubacili telegraf.rs aplikaciju :)))

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Ма нешто фрикомбинујем, пошто мени ни за који ђаво не треба никакв буџен телефон, чак ми је до сад и најобичнији "завршавао посао", него ми треба јебени вибер, па морам да пређем на андроид и сл срања.

И онда сам мислио од скво да узмем њен неки стари Леново, а њој да узмемо неки уз Бокс пакет, који скоро у исто време истиче (погодило се). Међутим, МТС је ограничен сада на ову понуду:

https://www.mts.rs/privatni/uredjaji/telefoni/telefoni-uz-box

Има ли шта да је овде добро за узети, до максимум 25к РСД (нормално онда иде кроз пакет 1.000 РСД месечно итд). На жалост, изгледа да нема тај Huawеi P8, него само деветке.

Edited by brue
Link to comment
Share on other sites

Ja kapiram da na nivou "telefon za 100evra" zaista jeste ekstra, pogotovu za nekog manje zahtevnog korisnika. Za već 200 bih išao na nešto bolje, mada ono izgledaju ok, po specifikacijama su ok - kakva ti je razlika da li uzmeš Teslu ili neki Meizu ili neki od onih potpuno no name kineza? Mislim kinez je kinez, radiće to :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Guccimist said:

Koliko ja znam, bice kao stari samo u pola cijene, nikakav andorid i slicno. Za onog koga tuce nostalgija. 

ne uspevam da pronađem tu vest, juče sam je čitao dal' na gizmodu ili engagetu, ali pisalo je da će imati "ogoljeni" android. Doduše, sve su to i dalje glasine.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam već 2 meseca u istom "problemu" kao trokty. Samo što ja više težim 6p i pokušavam da nađem negde novi i koliko para bi neko tražio za njega, čak ima na kp i nekih sa tim garancijama a onda je pitanje koliko huawei brine o tome :) a generalno je lep, veliki i odličan telefon

op3t ima na kp i za manje para ponekad, ali i za njega se ljude žale na to da imaju dva tipa ekrana i jedan kao ima čudan color tilt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...