Jump to content

Koji mobilni telefon


Dule_smor

Recommended Posts

16 hours ago, togFU said:

Motorole G2 i G3 su sada džaba, 120-150 evra NOVE, čisto da podsetim

Ova G2 motorola šljaka i dalje relativno solidno kod žene, ali ima isuviše malo prostora na internoj memoriji i ne pomaže prebacivanje na karticu, pa to treba imati na umu.

Aplikacije svaka sa pomalo svojih podataka i keša, operativni sistem, itd i ostane bukvalno 500MB slobodno za baratanje.

Link to comment
Share on other sites

Samsung samo sa modovanim firmverom da možeš da skineš bloatware, toliko su puni govana da je to neverovatno. Malo su smanjili na novijim modelima (žena ima s6 edge), ali je i dalje pretrpan.

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Meni se Samsung uopste ne svidja. Ne znam da li je zbog gomile aplikacija koje su preinstalirane, i koje su mi uglavnom visak, ili nesto drugo, ali pre bih uzeo bilo koji drugi android nego samsung. Zena je do sada uvek njih uzimala, sada je i ona (s5) stvorila neku mrznju prema njima. Za dva meseca joj istice ugovor, videcemo sta ima u ponudi, ali za sada mene nesto vuce da je ubedim da uzme Xperiu X. :D

"Choose life..."

Link to comment
Share on other sites

Po meni je najbolja opcija da se bloat zamrzne. Dogadja se da neki program, specifican proizvodjacu, zahteva komponentu (tipa, laucher) da bi radio, a nema dobre alternative, pa moras da ga upotrebis. Istina, smaranje je na startu, ali ja na to gledam kao na instalaciju i podesavanje windowsa, radnja koju uradis jednom na pocetku. Cyanogen & co. su dobri, ali se desi da nesto zafali.

 

Kad smo kod toga, zna li neko dobar i proveren app za FM radio (etarski, ne internetski)? Znam za SpiritFM koji nikad nisam uspeo da nateram da radi na tri telefona, a Play je put internet radio appova.

Edited by Mawtchie
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...