Jump to content
Sign in to follow this  
classs

problem

Recommended Posts

Imam internet open adsl 4mb telekom,modem beli ima opciju da se upali wireless.Internet radi odlicno evo rezultata.Imam problem kad ukjucim wireless ping skace preko 200-300 iako je ukjucen samo facebook ili youtube ping je katastrofa.Sve podeseno po defaultu za wireless nista nije deljeno ili cackano,kada se ugasi wireless ping je 5.Da li neko od vas moze da mi objasni kako to treba da se podeli ili da li treba da kupim neki novi ruter,jel ne moguce je da ping toliko skoci.

Hvala unapred

Test

http://www.speedtest.../1357778546.png

http://www.pingtest....lt/42579809.png

model :Echolife HG520c

Share this post


Link to post
Share on other sites

mozda je do tvog wifi lan adaptera ili windowsa nesto?


Пица-хотдог је инкорпорирала два елемента, пицу и хот-дог,

а овај сладуњави курчић споља најављује минимум два...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...