Jump to content

Prva CS Liga Sezona 1 LAN finale


DuHast

Recommended Posts

Konačno smo u prilici da saopštimo sve detalje o LAN finalu 1. sezone Prve CS Lige koje smo spominjali još u najavi ovog takmičenja. Želeli smo po svaku cenu da najbolje ekipe budu u prilici da u jednakim uslovima odmere snage i odluče pobednika Prve CS Lige, pa se izvinjavamo svima što ste čekali možda malo duže na ove informacije.

LAN finale Prve CS Lige u ovoj sezoni će biti održano u KGB Internet Cafe-u 19. juna 2011. godine sa početkom u 9 časova. KGB je vodeći internet cafe na Balkanu sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji različitih e-sports događaja i vrlo smo počastvovani činjenicom da će finale naše Prve CS Lige biti organizovano u saradnji sa njima i uz njihovu podršku. KGB Internet Cafe je prepoznao naš rad i kvalitet Prve Lige na čemu smo im naročito zahvalni.

Na finalnom turniru će učestvovati 8 najboljih ekipa - BGDonLINE, ENTiTY, DPS, friends UNITED, NSB, underdogs, SOULWAX i LikeWeCare. One su ovo pravo izborile u konkurenciji 24 ekipe koje su se takmičile u ovoj sezoni Prve CS Lige.

Nagradni fond Prve CS Lige je odavno poznat, ali ćemo se podsetiti još jednom:

1. mesto - 600 evra

2. mesto - 300 evra

3. mesto - 200 evra

4. mesto - 100 evra

5. i 6. mesto - 50 evra

Sistem takmičenja je pomalo zaboravljeni winner/loser. Svi mečevi u winner-u će se igrati u formatu bo3, dok će u loser-u odlučivati jedna mapa. Parove 1/4 finala, kao i sva ukrštanja, možete videti na ovom linku. Mape za svaki meč će biti određene na licu mesta, a prvenstvo u eliminisanju i izboru će imati ekipa koja "osvoji" bacanje novčića.

Satnice su striktno određene i možete ih pogledati na istom linku gde su parovi i ukrštanja. Zbog toga molimo sve igrače da se pojave u KGB Internet Cafe-u u nedelju 19. juna u 8:30 tj. pola sata pre početka turnira.

Kako bi svi zainteresovani mogli da budu u toku sa dešavanjima, biće obezbeđen HLTV prenos svih mečeva, a rezultati će biti redovno ažurirani. Potrudićemo se da na Facebook stranici Prve Lige kačimo fotografije sa lica mesta tokom celog trajanja LAN finala.

Na kraju, želeli bismo još jednom da se zahvalimo KGB Internet Cafe-u na podršci, jer bez njih ovo LAN finale ne bi bilo moguće. Svim učesnicima želimo puno sreće i neka pobedi najbolji!

Korisni linkovi:

Parovi, ukrštanja i satnica LAN finala

KGB Internet Cafe

Prva Liga Forum

Facebook stranica Prve Lige

Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..."

freak : "A je l' ima pajser ili snajper?"

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...